Håndballgutta lekte seg med Sverige nok en gang

Alt var avgjort til pause da Norges herrelandslag i håndball tok en komfortabel 33-27-seier over Sverige i EHFs Euro Cup lørdag.

BANKET SVERIGE: Magnus Abelvik Rød og co hadde ingen problemer med å slå söta bror. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Seieren kom to dager etter at Norge knuste svenskene 35-26 i samme turnering i Arendal.

Norge startet forrykende i Partielle Arena utenfor Göteborg og ledet 11-5 etter kvarteret.

Svenskene slet med å bryte gjennom det norske forsvaret, samtidig som Norge viste gode takter i sitt offensive spill. Før pause ledet Norge på det meste med elleve mål og kunne glede seg over å gå til hvilen med en suveren 21-11-ledelse.

Sverige skrudde på turboen etter sidebytte og brukte tolv minutter på å halvere Norges forsprang. Tross hederlig svensk innsats etter pause var Christian Berges menn aldri truet på bortebane og kunne til slutt juble for 33-27-seier.

Turneringen omfatter lagene som allerede er kvalifisert for EM-sluttspillet i 2020 og gir dem et kamptilbud mens øvrige lag er opptatt med kvalifisering.