DRIKKES UT PÅ BAHAMAS: Denne helgen ble det holdt utdrikningslag for Caroline Wozniacki, og Serena Williams var blant de som var med.
DRIKKES UT PÅ BAHAMAS: Denne helgen ble det holdt utdrikningslag for Caroline Wozniacki, og Serena Williams var blant de som var med. Foto: Instagram

Stjernespekket utdrikningslag

Caroline Wozniacki (28) skal gifte seg til sommeren, noe som ble feiret med et heftig utdrikningslag på Bahamas denne helgen.

Den danske tennisstjernen Caroline Wozniacki skal smis i hymens lenker, og denne helgen var det duket for utdrikningslag på Bahamas.

På Instagram er begivenheten grundig dokumentert. Blant annet har Wozniacki delt et bilde er hun sitter på en strand, omgitt av griser. Og med slør på hodet, så klart.

Bildet har fått hundrevis av kommentarer. «Du ligner i havfrue» og «jeg skulle ønske jeg var den grisen» er blant de bt.dk gjengir.

Med på utdrikningslaget var blant annet superstjernen Serena Williams, tennisvenninnen Nicole Gibbs og modellene Hannah Jeter og Allie Rizzo.

Serena Williams har lagt ut en video der hun har på seg en topp med påskriften «Caro's crew», og en annen der gjengen synger og danser til Backstreet Boys.

Allie Rizzo har på sin side lagt ut et bilde av seg selv om Wozniacki med hver sin hatt. «Wifey for likes» står det på danskens hodeplagg.

Se dette innlegget på Instagram

Identification 🥂 @carowozniacki

Et innlegg delt av Allie Rizzo (@allierizzo)

Til sommeren skal Wozniacki gifte seg med den tidligere basketstjernen David Lee (35). Han la opp som 34-åringen i 2017, og spilte for New York Knicks, Golden State Warriors, Boston Celtics, Dallas Mavericks og San Antonio Spurs i løpet av sin spillekarrière.

Wozniacki er for øyeblikket rangert som nummer 12 på verdensrankingen i tennis.

Det har ikke kommet mange betaljer om bryllupet, men utdrikningslaget tyder på at det kan være nært forestående. Paret har valgt ikke å offentliggjøre datoen.

Wozniacki har tidligere uttalt at det blir «et lite bryllup». Hvor det egentlig vil si, vites ikke.

Se dette innlegget på Instagram

🐖🌴👰🏼

Et innlegg delt av Caroline Wozniacki (@carowozniacki)

I fjor var hun blant gjestene da venninne Serena Williams giftet seg med Reddit-grunnlegger Alexis Ohanian.

– Når man er forlovet er det ting man så smått begynner å overveie med hensyn til eget bryllup. Er det ideer man kan «stjele»? Under alle omstendigheter var det en fin opplevelse å delta i Serenas bryllup, har dansken uttalt.

SKAL GIFTE SEG: David Lee og Caroline Wozniacki blir etter alt å dømme et ektepar i nær fremtid.
SKAL GIFTE SEG: David Lee og Caroline Wozniacki blir etter alt å dømme et ektepar i nær fremtid. Foto: Clive Brunskill

Ifølge Ekstra Bladet ba Lee om pappa Piotr Wozniacki om tillatelse før han stilte det store spørsmålet i november 2017. Mens de så på solnedgangen sammen under en romantisk seiltur på Bora Bora, fridde han.

Det er antatt at den 8,88 karat diamantringen han kjøpte til Wozniacki kostet omtrent ti millioner kroner.

– Selvsagt er hun en vakker jente, men det er måten hun er på som virkelig gjorde at jeg ble tiltrukket. Jeg har aldri sett den disiplinen og fokuset hun har blant noen jeg har spilt med i NBA. Jeg hadde ikke det fokuset hun har, sa Lee til ESPN i fjor.