Bevæpnet politi rykket ut etter knivstikking i Rogaland

En mann ble funnet med stikkskader, opplyser politiet.

Flere patruljer rykket ut etter meldingen om knivstikking. Foto: Ronny Hjertås
Flere patruljer rykket ut etter meldingen om knivstikking. Foto: Ronny Hjertås

En person ble funnet med stikkskader på Jæren fredag ettermiddag. Skadeomfanget og hvor mange som er involvert, er ukjent.

– Politiet er på stedet med flere patruljer som er bevæpnet etter melding om en person som er knivstukket. Fornærmede er tatt hånd om av helsepersonell, og skadeomfanget er ukjent, sier Toralv Skårland i Sørvest politidistrikt til TV 2.

Det er ikke kjent hvor mange som har vært involvert i hendelsen. Politipatruljene søker etter den eller de som har gjort dette og etter mulige vitner.

– Den fornærmede er en mann som ble funnet utendørs med stikkskader. Hendelsesforløpet er ukjent, opplyser operasjonslederen.

Funnet i et veikryss

Politihund er satt inn i søket etter en eller flere gjerningspersoner som stakk ned mannen av utenlandsk opprinnelse.

– Jakten på gjerningsmannen er en sentral del av aksjonen akkurat nå, sier operasjonsleder Toralv Skårland til Stavanger Aftenblad fredag kveld.

Den skadde ble funnet i et veikryss der riksvei 44 møter Nordsjøvegen i Hå. Ikke langt unna ligger Hå mottakssenter og hendelsen ble koblet til dette senteret, men politiet gikk senere bort fra denne forbindelsen.

– Vi søker etter den eller de som har gjort dette og etter mulige vitner, sier Skårland.

Han opplyser at flere ringte nødnummeret 112 på samme tid da knivstikkingen skjedde. Politiet varslet selv om hendelsen 19.14 og rykket ut til veikrysset hvor den skadde mannen var blitt funnet liggende utendørs med stikkskader.

– Vi vet ikke hvor åstedet for knivstikkingen er, men har ingen indikasjoner på at det skjedd på mottaket, sier Skårland.

Mannen ble først kjørt legevakt for behandling. Deretter ble han fraktet med ambulanse til Universitetsjukehuset i Stavanger hvor han blir tatt hånd om fredag kveld.

(TV 2/NTB)

Mer innhold fra TV 2