REKKER KVARTFINALEN: Cristiano Ronaaldo er friskmeldt fra skade og skal forsøke å skyte Juventus ett steg nærmere Champions Leauge-trofeet.
REKKER KVARTFINALEN: Cristiano Ronaaldo er friskmeldt fra skade og skal forsøke å skyte Juventus ett steg nærmere Champions Leauge-trofeet. Foto: Emmanuel Dunand

Bekrefter at Ronaldo starter, men forsvarssjef mister kampen mot Ajax

Cristiano Ronaldo er skadefri og spiller fra start for Juventus i Champions League-møtet med Ajax onsdag. Verre er det med forsvarsbautaen Giorgio Chiellini.

Ronaldo pådro seg nylig en lårskade under en landskamp for Portugal. Da så det stygt ut med tanke på spill i kvartfinalen i Champions League mot Ajax i Amsterdam onsdag, men tirsdag bekreftet Juventus-trener Massimiliano Allegri at portugiseren er skadefri.

– Cristiano har trent med laget og er tilgjengelig. Så lenge ingenting skjer i kveld eller i morgen tidlig, spiller han fra start, sa Allegri.

Ronaldo har ikke vært på banen for Juventus siden han scoret tre ganger og skjøt den italienske storklubben videre i mesterligaen på bekostning av Atlético Madrid i forrige måned.

Forsvarsspiller Giorgio Chiellini blir samtidig et savn for Juventus i Amsterdam. Han har pådratt seg en skade i leggen og er ikke med til den nederlandske hovedstaden.

Det er heller ikke midtbanespiller Emre Can.