Derfor ble han sjalu på grunn av sin egen mor som 23-åring

Kristoffer Olsen (34) likte ikke at moren fant seg en mann i voksen alder.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skuespiller Kristoffer Olsen har gjort enorm suksess i stykket «The Book of Mormon» på Det Norske Teateret i Oslo.

I «En kveld hos Kloppen» på TV 2 forteller 34-åringen om hvordan det var å vokse opp sammen med en mamma som ikke hadde en kjæreste.

– Det var oss to i oppveksten. Mamma har alltid vært en støttespiller, sier han.

Intens sjalusi

Men så, da Olsen var 23 år gammel, fant moren seg en mann.

– Da var det plutselig ikke bare meg og mamma lenger. Det synes jeg var fryktelig rart. Og det var første gangen jeg kjente på en sånn intens sjalusi, forklarer han i TV 2-programmet.

– Nå fikk jeg lov til å komme hjem og være alene med mamma lenger. Det var alltid noen andre der. Det synes jeg var veldig spesielt, minnes han.

Han ga aldri beskjed om hva han mente og følte om saken. Ikke før nå, i «En kveld hos Kloppen».

– Dette er fortsatt noe som er helt uuttalt mellom mamma og meg, så hei til deg mamma – nå tar vi det, men jeg tror vi har kommet frem til en løsning som funker ganske bra for begge to, smiler han.

Fine kvelder

Løsningen går ut på at alle får være med. I begynnelsen.

– Jeg prøver å være hjemme så ofte som jeg kan og vi tilbringer fine kvelder sammen, oss tre, for tredjemann skal jo være inne i bildet.

– Men på et tidspunkt på kvelden går mannen i huset og legger seg ned og hviler for natten, og da blir mor og sønn sittende oppe og snakker om alle de store og små tingene i livet, smiler han.

I denne ukens «En kveld hos Kloppen» er han middagsgjest sammen med Jonar Gahr Støre og Henriette Steenstrup onsdag klokken 21.40 på TV 2 eller på TV 2 Sumo.