ARRESTERT: Chelsea-spiller Danny Drinkwater.
ARRESTERT: Chelsea-spiller Danny Drinkwater. Foto: Glyn Kirk

– Chelsea-spiller tatt for fyllekjøring

Danny Drinkwater (29) skal ha vært full da han kolliderte med en annen bil.

Danny Drinkwater ble mandag morgen arrestert etter en kollisjon. Han er nå siktet for å ha kjørt i påvirket tilstand, opplyser politiet i en uttalelse, ifølge London Evening Standard.

Chelsea-spilleren skal ha vært på vei fra fest etter et veldedighetsarrangement da han kolliderte med en annen bil.

Drinkwater var i bilen sammen med sin advokat, Beth Mantel. De skal ha sluppet unna med lettere skader. Det samme gjorde den 30 år gamle kvinnen i den andre bilen. Det skal ha vært større materielle skader.

– En 29 år gammel mann fra Nether Alderley er arrestert, mistenkt for kjøring i alkoholpåvirket tilstand, sier Cheshire-politiet i en uttalelse, ifølge The Sun.​

Drinkwater ble senere blitt siktet og må møte i retten i Stockport 13. mai.

Chelsea bekrefter overfor Daily Mail at de har registrert rapportene, men at de vil vente til de har all informasjon før de gir en kommentar.​

Hendelsen skjedde bare timer før Chelseas 2-0-seier over West Ham.

​Drinkwater hadde imidlertid ikke vært med i London-derbyet uansett. Midtbanespilleren, som har tre landskamper for England, har bare fått én kamp denne sesongen. Den kom i Community Shield i starten av august.

Chelsea betalte om lag 400 millioner kroner for Drinkwater på tampen av overgangsvinduet sommeren 2017, men den tidligere Leicester-spilleren har ikke slått til. 29-åringen har drøyt tre år igjen av kontrakten med Chelsea.