GAME OVER: Yanet Garcia og Douglas Martin var sammen i tre år før det ble slutt. Martin ønsket å vie all sin tid til gaming.
GAME OVER: Yanet Garcia og Douglas Martin var sammen i tre år før det ble slutt. Martin ønsket å vie all sin tid til gaming. Foto: Yanet Garcia/Instagram

E-sportsstjerne dumpet «verdens mest sexy værdame» for å spille Call of Duty

Douglas «Faze Censor» Martin (23) angrer ikke ett sekund på at han gjorde det slutt med modellkjæresten Yanet Garcia (28) for å bli verdens beste i «Call of Duty».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I fjor dumpet e-sportstjernen Douglas «FaZe Censor» Martin (23) den meksikanske modellkjæresten Yanet Garcia (28).

Overfor sine 1,3 millioner Twitter-følgere forsvarer Martin nå valget om å bli singel for å kunne fokusere på skytespillserien «Call of Duty» (CoD).

Han har lenket til en artikkel om unge menn som ikke har sex fordi de prioriterer spilling.

Douglas Martin gjør det stort på YouTube, både som gamer og som fitnessutøver. Han har flere mesterskapstitler i e-sport, samt en lederposisjon i e-sportlaget FaZe Clan.

Han skriver følgende:

«Foreldrene mine var bekymret fordi jeg ikke hadde kysset ei jente på high school. For meg var det viktigere å bli nummer 1 i CoD-verdenen. Den muligheten hadde ikke alltid vært der. Glad jeg tok den avgjørelsen,» skriver han.

SATSER ALT: Douglas «FaZe Censor» Martin vier nesten all sin våkne tid på «Call of Duty». Foto: Douglas Martin/Instagram
SATSER ALT: Douglas «FaZe Censor» Martin vier nesten all sin våkne tid på «Call of Duty». Foto: Douglas Martin/Instagram

Han skriver videre at ting ordner seg selv, bare man prioriterer karrièren.

«Moralen er: Gjør karrièren til din prioritet og la alt annet falle på plass. Det ordner seg selv, og du vil definitivt bli fornøyd med utfallet».

I pose og sekk

Martin får hard medfart i sitt eget kommentarfelt, og flere av hans følgere spør ham om han ikke vet at det er mulig å både ha en kjæreste og gjøre karrigere.

«Jeg håper at jeg aldri får en karrière hvor jeg føler at jeg må isolere meg eller at jeg ser på vanlig menneskelig samhandling som en distraksjon», skriver en mann.

Flere har lagt ut bilder av Yanet, og spør om han faktisk dumpet denne dama for å spille mer.

Stjerner på Instagram og YouTube

Det var i 2015 at det ble kjent at han hadde innledet et forhold med Garcia.

INSTAGRAM-STJERNE: Yanet Garcia er kjent som både lettkledd værpresentatør og Instagram-modell. Foto: Yanet Garcia/Instagram
INSTAGRAM-STJERNE: Yanet Garcia er kjent som både lettkledd værpresentatør og Instagram-modell. Foto: Yanet Garcia/Instagram

Garcia har i flere år presentert været på den meksikanske TV-kanalen Televisa Monterrey, og hennes varemerke er tettsittende, korte gevanter.

Kjendisstatusen hennes skjøt i været da Playboy og TMZ beskrev henne som «jenta som gir deg lyst til å se værmeldingen», og ikke minst da Maxim kalte henne «verdens mest sexy værdame».

Hun har i skrivende stund 9,7 millioner følgere på Instagram-siden sin.

– Hun fortjener det beste

Det var i YouTube-videoen «We broke up», altså «Vi gjorde det slutt», at Douglas Martin i fjor fortalte at paret hadde gjort det slutt etter tre år.

I videoen, som har blitt sett tre millioner ganger, fortalte han blant annet at han ikke hadde tid til kjæreste.

– Yanet er ei fantastisk jente. Hun fortjener det beste. Hun er vakker, hun er smart, hun var en strålende kjæreste, fortalte han.

FRISK BRIS: Yanet Garcia melder været på den meksikanske TV-kanalen Televisa Monterey. Foto: Televisa Moterey
FRISK BRIS: Yanet Garcia melder været på den meksikanske TV-kanalen Televisa Monterey. Foto: Televisa Moterey

Han sa videre at avgjørelsen føltes helt riktig.

– Ikke sett jenter foran karrièren din. Fokuser på karrièren din og la kvinner komme til deg.

Gold digger-rykter

I et intervju med Maxim fortalte Martin at de to hadde kranglet om penger, og at det var dette som førte til at han bestemte seg for å bli singel og satse alt på gamingen.

– Da hun skjønte hvor mye jeg tjente på YouTube, ønsket hun en prosentandel av det jeg tjente på videoene, hevdet han.

Yanet slo tilbake mot påstandene om at hun var en såkalt «gold digger», og hevdet at han byttet ut kjærlighet mot penger.

«Jeg kjenner ikke igjen personen jeg var forelsket i. Jeg tror på rettferdighet og tapperhet, og det er derfor jeg setter fokus på løgner jeg ikke er villig til å akseptere. De fleste av dem handler om å oppnå økonomisk profitt, åpenbart fordi ekskjæresten min har bestemt seg for å bytte ut ubetinget kjærlighet for penger,» skrev hun i et flere sider langt Instagram-innlegg.

Se innlegget under:

Kort tid etter bruddet ble kjent, la Yanet Garcia ut en Twitter-melding hvor hun skrev at hjertet hennes var knust.

Deretter takket hun fansen for all støtte, og la ut et bilde av sin smått berømte bakdel.