PSG-spiss beklager etter tidenes bom

Eric Maxim Choupo-Moting (30) fortvilte etter utrolig bom mot Strasbourg.

Se bommen i Sportsnyhetene øverst!

Eric Maxim Choupo-Moting hadde verdens enkleste oppgave med å sende Paris Saint-Germain opp i 2-1 mot Strasbourg, men spissen stoppet i stedet ballen på målstreken.

Den utrolige missen fikk Kylian Mbappé på benken til å måpe, og den har fått nettet til å koke.

– Først trodde jeg han (Christopher Nkunku) skulle spille ballen, men han skjøt. Jeg lurte på om det var offside. Alt skjedde veldig fort. Jeg var borti ballen og den traff stolpen, og det er synd, for den hadde gått inn. Jeg beklager, sier Choupo-Moting til Canal+, gjengitt av France 24.​

Choupo-Moting hadde gitt PSG ledelsen tidligere i omgangen, men Strasbourg utlignet før «redningen» på strek. Det endte til slutt 2-2.

– Han er en utmerket reserve, men skal du starte mange kamper for PSG, trenger du selvtillit. Det er noe han mangler. Han var veldig uheldig, for han startet veldig godt, før han stoppet ballen på linjen og hindret oss i å gå opp i 2-1. Jeg vet ikke hvordan han klarte det. På engelsk blir det kalt «Murphys lov», sier PSG-trener Thomas Tuchel, som trente Choupo-Moting i Mainz.

Choupo-Moting sjokkerte de fleste også da han skrev under for PSG før sesongen. Etter å ha floppet i Stokes nedrykk forrige sesong, kom det overraskende for de fleste at hardtsatsende PSG var interessert.

Han har heller ikke tatt Paris med storm, for etter 27 kamper står han med kun tre mål og to assist for suverene Paris Saint-Germain, som leder Ligue 1 med hele tjue poeng på Lyon med åtte kamper igjen av sesongen.​