TAKKER FOR STERLING-GEST: Over 500 skoleelever får muligheten til å se Raheem Sterling og Manchester City i semifinalen i FA-cupen på lørdag.
TAKKER FOR STERLING-GEST: Over 500 skoleelever får muligheten til å se Raheem Sterling og Manchester City i semifinalen i FA-cupen på lørdag. Foto: Oli Scarff

Sterling spanderer Wembley-billetter på barneskoleelever

– Det er mektig for oss, sier lederen ved Raheem Sterlings tidligere skole.

Raheem Sterling (24) har gledet mange barn med sin siste handling.

Lørdag møtes Manchester City og Brighton til FA-cupsemi på Wembley, og de lyseblås stjernespiller har kjøpt 550 billetter til barn ved Ark Elvin Academy i London, barneskolen han selv gikk på kun et steinkast unna stadionet.

Ifølge BBC besøkte også noen av elevene Manchester Citys treningsanlegg torsdag og fikk møte Sterling.

– Det er strålende å gi elevene en mulighet til å se kampen på Wembley. Jeg vokste opp som nabo til stadionet og drømte om én dag å kunne spille en cupfinale der eller representere landet mitt der. Dette er en fin mulighet til å gi noe tilbake til nærmiljøet som hjalp meg med å nå frem til dit jeg er i dag, sier Sterling.

Ved Sterlings gamle skole er man i skyene over den hjertevarmende gesten fra 24-åringen. Flere av barna ved skolen har minoritetsbakgrunn, og ifølge Guardian snakkes det mer enn 50 ulike språk ved skolen. Selv ble Sterling født på Jamaica før han flyttet til England som fem år gammel gutt.

– Det er mektig for oss at han fremdeles tenker på oss og miljøet han kom fra selv om livet hans har forandret seg. Majoriteten av elevene våre har aldri vært på innsiden av Wembley, ei heller sett en så stor kamp med en av våre tidligere elever på banen, sier Rebecca Curtis, leder ved skolen.

– Han er helten vår, og vi setter stor pris på det han gjør. Jeg tror han kommer til å få høye rop fra spesielt det ene hjørnet på stadion på lørdag, sier Curtis til Talksport .

Sterling og Manchester City er storfavoritter til å vinne hele turneringen med Brighton som motstander i semifinalen og Watford eller Wolverhampton i en eventuell finale.

De lyseblå har allerede vunnet Ligacupen og jakter nå på ytterligere tre trofeer: Premier League, Champions League og FA-cupen.