Fikk denne straffen etter å ha tapt «Farmen-veddemål»

God kveld Norge (TV 2): Irene Halle fikk en iskald opplevelse etter tapt veddemål.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter elleve uker på gjedtjernet gård i Finnskogen, var det Tonje Frøystad Garvik som ble kåret til vinneren av Farmen 2018.

I finalen kjempet hun mot Kjetil Nørstebø i en svært jevn kunnskapskonkurranse. Det måtte et ekstra utslagsspørsmål til for å avgjøre det hele.

Inne på gården ble Irene Halle, Paal Nygård, Nikolai Aspen og Nørstebø gode venner.

NM i akebrett

Sistnevnte inviterte derfor gjengen til Uvdal 16. mars for å delta i et noe spesielt Norgesmesterskap.

Nemlig NM i rumpeakebrett.

Se video fra Norgesmesterskapet og snøbadingen i videovinduet øverst i saken.

– Fellesstart på Topp fjellheis, 1209 meter over havet. Så er det førstemann ned. Beste dame og beste mann, sier Nørstebø til God kveld Norge, som selv ikke deltar i norgesmesterskapet.

Konkurranseinstinktet er på topp hos de tre kjempende Farmen-deltakerne, og Aspen hevder selv han skal klare en pallpass.

Se God kveld Norge lørdager klokken 21.40 på TV 2 og TV 2 Sumo.

– Jeg går alltid for gull. Men jeg har sett på løypa og det er jo helt sinnssykt det som skal skje her nå, så vi har leid oss noen hjelper, sier han, og fortsetter:

– Når Kjetil Nørstebø skal arrangere noe slikt ... Det går ikke bra, vet du. Og vi skal komme 250 stykker med rumpeakebrett i 80 kilometer i timen. Det går ikke bra.

Tapte veddemål

Alle deltakerne ble fraktet opp med snøscooter og beltevogn. På toppen av løypa inngår Halle, Nygård og Aspen et veddemål der sistemann i mål må snøbade.

På en solid niendeplass av 250 påmeldte, seiler Aspen inn som første Farmen-deltaker over målstreken.

Sisteplassen gikk til Halle, som snubler inn i mål.

– Aner du hvor mange ganger jeg krasja med folk, eller?, sier hun til TV-kameraene før hun må se seg nødt til å snøbade.