ÅSTED: En 40 år gammel mann ble funnet drept i denne leiligheten i Florø på tirsdag.
ÅSTED: En 40 år gammel mann ble funnet drept i denne leiligheten i Florø på tirsdag. Foto: Cecilia Molander

Ny mann siktet etter drapet i Florø

Torsdag kveld ble en 40 år gammel mann siktet for drap eller medvirkning til drapet i Florø tirsdag. Fra før er en 22-åring siktet for drapet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Mannen, som er bosatt i Florø, var i politiavhør som vitne. Opplysninger som fremkom under dette avhøret, sammenholdt med andre opplysninger i saken, gjorde at politiet mener det er overvekt av sannsynlighet for at han deltok i eller medvirket til drapshandlingen, opplyser Vest politidistrikt.

Politiet tar sikte på å fremstille mannen for varetekt i løpet av fredag.

Firdaposten skriver at kriminalteknikere på torsdag har vært på åstedet for å sikre nye spor. Politiet gjør også undersøkelser på kommunikasjonen mellom de ulike involverte.

TV 2 har vært i kontakt med den siktede mannen i 40-årene sin forsvarer, Ivar Blikra. Han ønsker ikke å kommentere hvordan hans klient stiller seg til siktelsen.

Det var tirsdag formiddag at politiet i Florø rykket ut til en leilighet etter en bekymringsmelding. Der fant de en livløs mann som ble erklært død på stedet omtrent 40 minutter senere.

Politiet opplyste at de var i kontakt med den siktede 22-åringen allerede før avdøde ble funnet. Det var skader på den avdøde 40-åringen som gjorde at 22-åringen ble drapssiktet.

(©NTB)