Fansen raser etter TV-bilder: – Grusomt å se på

En videosnutt der reservene Sergio Romero og Marcus Rojo sitter og flirer på benken bak Ole Gunnar Solskjær på overtid i Wolves-tapet har satt sinnene i kok hos Manchester United-fansen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United tapte 1-2 mot Wolverhampton i Premier League tirsdag kveld, og mistet noen svært viktige poeng i kampen om å bli topp fire.

Det var imidlertid ikke bare nederlaget som irriterte Manchester United-fansen etter kampen.

Reserverne Sergio Romero og Marcus Rojo, som ikke var på banen, fikk gjennomgå på sosiale medier.

Se hva som fikk Manchester United-fansen til å reagere i videovinduet øverst!

– Trist og grusomt å se
For i det femte tilleggsminutt, da Manchester United jaget utligningsmålet, ble det viste produsenten et TV-klipp av en frustrert Ole Gunnar Solskjær på sidelinjen.

På benken bak satt reservekeeper Sergio Romero og Marcus Rojo med hverandre og gliste.

Kommentaterene både fra norske og utenlandske Manchester United-fans lot ikke vente på seg.

– Rojo og Romero sitter og gliser på benken like før slutt. Ikke spesielt preget av tapet. For å si det mildt, skriver en norsk United-supporter på Twitter.

– Tydelig at Solskjær har fått smilene igjen i United-troppen. Klokken viser 94.20. Stillingen er 2-1 til Wolves, og på benken sitter Rojo og Romero og ler seg ihjel, skriver en annen.

– Det er trist og se at Rojo og Romero sitter og smiler på et tidspunkt vi kommer til å tape en så viktig kamp, melder en britisk United-supporter.

– Det er trist og grusomt når du sitter på benken og smiler og klubben din taper, samtykker en annen.

Solskjær: – Det blir vanskelig
Ole Gunnar Solskjær erkjente at Manchester United ikke har råd til flere feilskjær etter 1-2-tapet for Wolverhampton om det skal bli en plass blant topp fire.

Ashley Youngs utvisning og Chris Smallings selvmål bidro til tapet for Wolverhampton etter at United kom godt i gang og tok ledelsen i kampen etter Scott McTominays første mål for Manchester United.

Solskjær mente før kampen at United trengte 15 poeng for å sikre seg en plass blant de fire beste. Det må til om det skal bli spill i mesterligaen kommende sesong.

– Jeg er like trygg som jeg var for tre timer siden, spøkte Solskjær etter kampen.

– Jeg sa at vi trengte 15 poeng i våre sju siste kamper, og nå trenger vi 15 poeng fra de seks siste. Det blir vanskelig, men igjen: Vi er et godt lag, og det blir vanskelig for alle som skal møte oss. Dette ble en tøff kamp, og Wolverhampton fortjente å vinne, sa Solskjær.

Skuffet over Young
Ashley Young ble utvist etter to gule kort med fem minutters mellomrom. Det siste kom etter et høyt spark

– Når du har et gult kort, står du alltid i fare for å få et nytt. Det var en feil beslutning av Ashley (Young), men det skjedde i kampens hete akkurat da han nådde ballen, og foten var litt for høy. Det gjorde det litt vrient.

Solskjær sier at det ble vanskelig etter utvisningen.

– Vi klarte ikke å skape det presset vi ønsket, men vi forsvarte oss bra. Så scoret de på den første sjansen de fikk da fikk ballen innenfor 16-meteren.