BARCELONA-AKTUELL: Caroline Graham Hansen skal ifølge flere medier være nær en overgang til Barcelona.
BARCELONA-AKTUELL: Caroline Graham Hansen skal ifølge flere medier være nær en overgang til Barcelona. Foto: Bildbyrån

– Graham Hansen nær Barcelona-overgang

Det skal være stor interesse for Caroline Graham Hansen (24).

Caroline Graham Hansen har takket nei til å forlenge kontrakten med Wolfsburg og kommer til å signere for Barcelona, skriver tyske Sportbuzzer og spanske Sport.

Det samme melder Dagbladet.

Graham Hansens kontrakt med den tyske storklubben løper ut etter denne sesongen.

Lyon, Paris Saint-Germain, Bayern München, Chelsea, Arsenal, Manchester City og Juventus skal også ha Graham Hansen på ønskelisten, ifølge Sport.

Den spanske avisen skriver at partene ønsker overgangen avklart før sommerens VM-sluttspill i Frankrike.

Graham Hansen er den største stjernen i den norske landslagstroppen, som for øyeblikket er samlet på Marbella. 24-åringen står med 70 kamper og 25 mål for Norge.

Caroline Graham Hansen opplyser til TV 2 at hun ikke ønsker å uttale seg om overgangsrykter. Pressesjef for Barcelonas kvinnelag, Jordi Clos, ønsker heller ikke å uttale seg overfor TV 2.

Barcelona er klare for Champions League-semifinale denne sesongen med 4-0 sammenlagt etter å ha slått ut LSK Kvinner i kvartfinalen. I ligaen ligger Barcelona på andreplass, tre poeng bak ledende Atlético Madrid.

Graham Hansen gikk fra Stabæk til Wolfsburg i 2014 og hun har vunnet både ligaen og cupen i Tyskland. Forrige sesong kom Wolfsburg til Champions League-finalen, men det ble tap for Lyon.

Wolfsburg har for øvrig sikret seg den norske midtbanespilleren Ingrid Syrstad Engen fra LSK Kvinner. Engen slutter seg til tyskerne i sommer.