Gjedtjernet gård / Kirkenær
Gjedtjernet gård / Kirkenær
Gjedtjernet gård / Kirkenær
Gjedtjernet gård / Kirkenær
KIRKENÆR: Gjedtjernet gård ligger ved bygda Kirkenær. Foto: TV 2

Dette er den nye Farmen kjendis-gården

TV 2 kan avsløre hvor innspillingen av årets Farmen kjendis skal finne sted.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I vår starter innspillingen av den fjerde sesongen av Farmen kjendis.

TV 2 kan nå avsløre hvor selve innspillingen skal finne sted.

Vender tilbake

– Det er hyggelig å kunne bekrefte at årets sesong av Farmen kjendis skal spilles inn på Gjedtjernet gård i Grue kommune, bekrefter PR- og mediesjef Jan-Petter Dahl i TV 2.

Det trente Farmen-øyet vil kanskje kjenne igjen gården, som ble brukt i forrige sesong av Farmen, men gården har aldri før blitt brukt i Farmen kjendis-sammenheng.

– Vi ser frem til å starte innspillingen nærmere sommeren på den fantastiske gården som ble brukt under forrige sesong av Farmen, fortsetter Dahl.

Ny programleder

Fredag ble det kjent at Farmen-programleder Gaute Grøtte Grav overlater programlederrollen i Farmen kjendis til Tiril Sjåstad Christiansen (23).

– Jeg har vært programleder for Farmen siden 2004. Det er i seg selv en stor jobb å lede dette programmet, sa Grøtta Grav til TV 2.

Grøtta Grav vant selv Farmen i 2001, og tok over som programleder tre år senere. Han skal fortsette som programleder for Farmen.

– De tre siste årene har jeg ledet både Farmen og Farmen kjendis. Totalbelastningen med å lede to så store suksesser årlig har blitt i overkant, innrømte han.