IKKE FORNØYD: Nest-Sotra-trener Steffen Landro varsler protest. Foto: Ekornesvåg, Svein Ove
IKKE FORNØYD: Nest-Sotra-trener Steffen Landro varsler protest. Foto: Ekornesvåg, Svein Ove

Dommerskandale i OBOS-ligaen

Dommeren glemte å vise ut en spiller i 1. divisjonskampen i fotball mellom Nest-Sotra og Raufoss søndag, og bergensklubben varsler protest.

Nyopprykkede Raufoss vant søndagens oppgjør 2-1, men kampen kan få sitt etterspill etter en dommertabbe av den sjeldne sorten.

Rett før slutt fikk Raufoss-spiller Matias Moldskred ilagt sitt andre gule kort, men fikk aldri se det røde kortet. Dommer Eivind Bodding bekrefter ifølge Bergensavisen tabben.

– Ja, det stemmer. Der og da oppfattet ikke vi at han hadde gult kort fra før av. Det må vi ta på oss. Det er en svikt hos oss, sier han til avisen.

Etter kampslutt varslet Nest-Sotra-trener Steffen Landro at det vil bli lagt inn en protest som følge av dommerfeilen. Dermed blir det opp til Norges Fotballforbund å beslutte hva slags konsekvenser dommerfeilen vil få.

Moldskred fikk for øvrig sitt andre gule kort i en situasjon der Nest-Sotras Daniel Arrocha ble utvist.

– Jeg oppfatter ikke at jeg får noe gult kort der, og tenker at Arrocha fikk sitt andre gule. Derfor ble han utvist. Jeg holder jo ikke styr på hvem som får gult kort, sier Moldskred til Bergensavisen.

(©NTB)