GOD STEMNING: Det var tilsynelatende svært god stemning mellom de to managerne da de møttes på Wembley i januar.
GOD STEMNING: Det var tilsynelatende svært god stemning mellom de to managerne da de møttes på Wembley i januar. Foto: Matt Dunham

Vil ikke kommentere om han ønsket seg Solskjær-jobben

Mauricio Pochettino var lenge ansett som favoritt til å få Manchester United-jobben. Så kom Ole Gunnar Solskjær ...

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Tottenham Legens mot Inter Forever på Tottenhams helt nye storstue på TV 2 Sport 1 og TV 2 Sumo lørdag klokken 18.30.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino ble av et nesten samlet engelsk pressekorps lansert som Manchester Uniteds nye manager etter at José Mourinho fikk sparken i desember.

Argentineren forholdt seg hele tiden taus overfor spekulasjonene, noe som igjen bare førte til at de økte i styrke. Til slutt ble nesten hver eneste pressekonferanse Pochettino holdt, preget av spørsmål om Manchester United.

Gary Neville skrev blant annet i sin Sky Sports-spalte at Mauricio Pochettino var «det ideelle valget» for Manchester United.

Spekulasjonene avtok noe da Ole Gunnar Solskjær ble ansatt som midlertidig manager, men fortsatt var mange overbevist om at Tottenhams manager til slutt ville ende opp som erstatter for José Mourinho.

Slik skulle det som kjent ikke gå.

Etter hvert som Solskjær så til de grader fikk fart på United, ble også ropene om Pochettino spakere og spakere fra både fans og eksperter.

Fredag fikk igjen argentineren spørsmål om Manchester United, men denne gang var det om hva han syntes om ansettelsen av Ole Gunnar Solskjær.

– Jeg må få gratulere ham og ønske ham alt godt, for nå er han offisielt Manchester Uniteds nye manager, sa Pochettino.

Han var imidlertid ikke blitt noe mer snakkesalig angående sin egen interesse for jobben.

– Jeg kommer ikke til å prate om rykter, og i denne perioden kommer det til å svirre mange rykter. Det gjør det alltid. Det gjorde det forrige sesong, sesongen før der, og det gjør det denne sesongen også. Vi går alltid ut i fra at alle rykter oppstår av en grunn...

– Men det er ikke noe jeg kan gjøre med det. Hvis det nå ikke handler om United lenger, vil det bli spekulasjoner om en annen klubb i stedet.

Tottenham gjester Liverpool og Anfield søndag i en viktig kamp i Premier League. Men allerede lørdag kveld spiller Erik Thorstvedt og andre Tottenham-legender mot gamle Inter-stjerner i en direktesendt kamp på TV 2 Sport 1 og TV 2 Sumo fra Tottenhams nye storstue.