Selnæs: – Han tråkker på meg med vilje

TV 2s eksperter mener at Marcus Berg burde ha blitt utvist for stemplingen av Ole Selnæs. Selv mener trønderen at svensken handlet bevisst.

Se hendelsen i vinduet øverst!

Midtveis i første omgang fikk Selnæs ballen langt foran seg etter å ha blitt hardt presset av Sebastian Larsson.

Marcus Berg forsøkte å bryte foran, men trønderen fikk kastet seg ned og sklitaklet ballen til Kristoffer Ajer. Berg hoppet over ham, før han plantet knottene på innsiden av låret til en liggende Selnæs.

– Her kunne Marcus Berg bli vist rett av banen. Se hvordan den foten kommer etterpå. Ballen er en kilometer unna. Det er griseri. Det er stygt. og han skulle vært sendt i garderoben, slår TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen fast.

​– Det tror jeg ikke var en tilfeldighet, den ser bevisst ut, følger ekspertkollega Brede Hangeland opp.

– Han gjør det med vilje

Selv er trønderen fast bestemt på at den svenske spissen handlet bevisst.

– Det er ikke tvil om at han tråkker på meg. Jeg har ikke sett bildene, men jeg vil tro at alle som har sett situasjonen ser det. Det er det ikke noen tvil om, sier Selnæs til TV 2.

– Rødt kort ville vel vært en naturlig konsekvens her?

– Jeg vet ikke hva som står i boken, men det er hundre prosent klart at han tråkker på meg med vilje. Det er i hvert fall ikke jeg i tvil om, svarer han, og fortsetter:

– Jeg sier til han og at «det der gjør du med vilje». Jeg har seks Adidas-knottemerker på innsiden av låret. Det var bevisst. Så fikk vel ikke dommeren med seg den.

– Hva svarte Marcus Berg?

– Han flirte bare. Det er sånn som skjer. Det er ikke min jobb å passe på det der. Jeg vet ikke hva regelboken sier, men han tråkker på meg i hvert fall.

Berg: – Da hadde han hatt mer vondt

Selv bedyrer den svenske spissen sin uskyld når TV 2 konfronterer ham med Selnæs' uttalelser.

– Nei, hadde det vært med vilje, hadde han hatt mer vondt, tror jeg. Det var absolutt ikke med vilje. Det var mange dueller under kampen. Det er sånt som skjer. Da får jeg be om unnskyldning om han har det, liksom, men det var absolutt ikke med vilje, sier Berg.

Norge havnet under etter å ha ledet 2-0 på Ullevaal. Selv om ett poeng ble reddet i det 96. minutt, er Selnæs en slagen mann etter kampen.

– Jeg er ekstremt skuffet. Det må jeg si. Jeg følte at vi burde ha klart å ta det her i land, sier trønderen.

– Føles det som et tap?

– Det gjør det akkurat nå, ja. Det føles veldig skuffende. Jeg følte at vi hadde det i vår hånd, sukker han.