TROR PÅ NORSK SEIER: Eirik Horneland, Jörgen Lennartsson, Ronny Deila og Henning Berg tror alle på norsk seier i kveld – til og med svenske Lennartsson.
TROR PÅ NORSK SEIER: Eirik Horneland, Jörgen Lennartsson, Ronny Deila og Henning Berg tror alle på norsk seier i kveld – til og med svenske Lennartsson. Foto: Bildbyrån/NTB Scanpix

Trenerne spår landskampen: – Jeg håper på Sverige, men tror på Norge

Eliteserietrenerne er samstemte i troen på norsk seier over Sverige i kveld.

TV 2 fra klokken 20.00: Se Norge-Sverige!

– Det blir tre poeng til Norge, det er jeg veldig trygg på. Jeg har sett den fighterinnstillingen som er i det norske laget nå. I dag skal svenskene ned, sier Ronny Deila før kveldens naboduell.

Vålerenga-treneren får godt med støtte fra en optimistisk norsk trenerstand.

Under kickoffet til Eliteserien tirsdag, spurteTV 2 alle eliteserietrenerne om hva de tror om kampen mellom Norge og Sverige i kveld.

Dette var svarene vi fikk:

Kjetil Knutsen, Bodø/Glimt:
– Jeg tror det blir jevnt og tett. Skal jeg være ærlig tror jeg på 0-0, men jeg håper virkelig at Norge vinner. Det er vårt hovedprodukt og vi drømmer jo om å få fram spillere til det norske A-landslaget. Jeg håper virkelig Norge kan ta det her.

Lars Arne Nilsen, Brann:
– Det er helt umulig å si for meg hvordan det går. Hvem som vinner, vet ikke jeg.

Jostein Grindhaug, Haugesund:
– Jeg tror Norge vinner. Jeg har en følelse av at ting er lagt litt til rette for at Norge skal ta tre poeng i kveld.

Christian Michelsen, Kristiansund:
– Det blir norsk seier, det må jo bli det. Vi er på gang nå og det jobbes godt over hele fjøla. Ingenting hadde smakt bedre enn en deilig, norsk seier i dag.

Jörgen Lennartsson, Lillestrøm:
– Jeg tror det blir en veldig jevn kamp uten mange sjanser, og har en følelse på at Norge vinner 1-0. Jeg håper selvfølgelig på Sverige, men tror litt på Norge.

Vegard Hansen, Mjøndalen:
– Det blir gøy. Fullsatt Ullevaal med Norge mot Sverige – det gleder jeg meg til. Så må vi jo tro på Norge-seier. Jeg håper vi klarer å slå svenskene.

Erling Moe, Molde:
– Jeg er spent. Norge må vinne. Taper de i dag, er de mest sannsynlig seks poeng bak både Spania og Sverige, så jeg håper og tror at vi vinner slik at vi kan henge med i dette selskapet.

Dag-Eilev Fagermo, Odd:
– Jeg tror det blir tett med lite mål. Uavgjort eller ettmålsseier til et av lagene, men jeg håper selvfølgelig på Norge.

Svein Maalen, Ranheim:
– Jeg tror det blir jevnt og tett, og jeg håper virkelig at Norge vinner denne kampen.

Eirik Horneland, Rosenborg:
– Vi krysser fingrene for norsk seier. Vi gleder oss over landslagets periode i det siste, og vi håper at de fortsetter fremgangen.

Geir Bakke, Sarpsborg:
– Jeg tror Norge har en mulighet i dag. Sverige mangler noen av sine bedre spillere. I dag har vi virkelig en mulighet til å ta de, og jeg tipper at vi tar en trepoenger.

Henning Berg, Stabæk:
– Det blir en tett og jevn kamp der små marginer kommer til å avgjøre. Jeg gleder meg veldig til kampen. Det blir en kul kamp å se, og jeg håper selvfølgelig at Norge vinner.

Bjørn Petter Ingebretsen, Strømsgodset:
– Det blir 1-1. Enkelt og greit. Det blir en veldig jevn kamp.

Simo Valakari, Tromsø:
– Jeg tror det vil bli en taktisk kamp, der begge lag spiller for ikke å tape. Men som halvt norsk, må jeg gå for Norge-seier.

Bjarne Berntsen, Viking:
– I kveld vinner Norge fordi vi må, og vi viste mot Spania at vi er et godt lag. Og så er det alltid ekstra godt å slå svenskene.

Ronny Deila, Vålerenga:
– Det blir tre poeng til Norge, det er jeg veldig trygg på. Jeg har sett den fighterinnstillingen som er i det norske laget nå. I dag skal svenskene ned.

TV 2 fra klokken 20.00: Se Norge-Sverige!