Se sammendrag av kampen i vinduet øverst.

Ifølge britiske journalister som var til stede på kampen ble Tottenham-spilleren hetset av Montenegro-fansen.

«Jeg hørte definitivt enda et rasistisk rop mot Danny Rose etter den taklingen», skrev BBC-korrespondent John Murray da venstrebacken pådro seg et gult kort i sluttminuttene.

Landslagssjef Gareth Southgate fikk også med seg ropene. Han varsler at de kommer til å gå videre med saken.

– Jeg hørte definitivt hets mot Danny Rose da han fikk gult kort. Det er ikke noen tvil om at det skjedde, og vi kommer til å legge inn en offisiell rapport. Det er uakseptabelt, sier Gareth Southgate, ifølge Sky Sports.

Også Raheem Sterling skal ha blitt utsatt for rasehets av de montenegrinske tilskuerne. Manchester City-stjernen feiret 5-1-scoringen sin ved å legge hendene bak ørene mens han så opp mot tribunen.

Når Southgate blir spurt om også Sterling ble utsatt for hets, trekker han på skuldrene.

– Jeg er ikke sikker ennå. Jeg har snakket med Danny fordi jeg fikk med meg det som skjedde der. Jeg har ikke hatt sjansen til å snakke med Raheem ennå. Men uansett hva som har skjedd, kommer vi til å melde det inn. Vi kommer til å håndtere dette på riktig vis. Vi er nødt til å støtte spillerne våre, understreker den engelske landslagssjefen, ifølge Daily Mail.

Selv bekrefter City-stjernen på Twitter at også han ble hetset.

«Den beste måten å stilne haterne på (og ja, jeg mener rasister)», skriver Sterling.

England slo Montenegro 5-1 etter å ha ligget under 0-1. De har fått en drømmestart på kvalifiseringen med to seirer på rad og 10-1 i målforskjell.