Ronaldo ut med skade

Skadet Cristiano Ronaldo måtte gi seg før halvtimen var spilt mot Serbia. Nå beroliger superstjernen Juventus-fansen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Knapt 28 minutter var spilt av oppgjøret mellom Portugal og Serbia da Cristiano Ronaldo (34) så ut til å pådra seg en hamstringskade.

Man kunne seg det dro seg til etter en spurt, og superstjernen satte seg ned på sidelinjen og ble byttet ut kort tid etter.

– Oioioi, det der oser hamstringskade lang vei. Det er ikke bare portugiserne som bekymrer seg i kveld. Det sitter en solid gjeng i Torino og rundt omkring i Italia, som ikke liker disse bildene, sier TV 2-kommentator Espen Ween.

Det er neppe kritisk for Serie A-tittelen til Juventus, de leder ligaen med 15 poeng, men det er bare 16 dager til den italienske giganten møter Ajax borte i Champions League. Returoppgjøret spilles seks dager senere.

Overfor italienske Gazzetta dello Sport roer Ronaldo nervene til bekymrede Juventus-fans.

– Jeg er ikke urolig. Jeg kjenner kroppen min og om to uker er jeg klar til å spille igjen, sier Ronaldo ifølge Gazzetta dello Sport.

Kampen var Ronaldos andre siden han tok pause fra landslaget etter VM i 2018.

Serbia ledet 1-0 da Ronaldo måtte gi seg for kvelden. Dusan Tadic, som til daglig spiller for nettopp Ajax, scoret på straffespark etter at keeper Rui Patrico klønet det til og sendte Mijat Gacinovic i bakken.

En praktfull scoring signert Danilo reddet litt av æren for Portugal, men med 1-1 har Portugal fått en svak åpning på EM-kvaliken med uavgjort hjemme mot både Ukraina og Serbia.