Svekket Rosenborg leverte i generalprøven

Et Rosenborg uten Nicklas Bendtner viste at formen er i anmarsj da de slo IFK Norrköping 3-0 i Sverige.

SCORET: Pål André Helland scoret kampens siste mål borte mot IFK Norrköping. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Foto: Wold, Ole Martin

​Etter tre tap på rad og lite sprut offensivt, har det ulmet i Trondheim den siste tiden.Men i generalprøven borte mot IFK Norrköping viste trønderne noe av det som bor i dem.God første omgangDen første store sjansen kom allerede etter tolv minutter. Et presist innlegg fra David Akintola endte på panna til Alexander Søderlund, men etter en tur innom stolpen ble ballen reddet på streken. Like etterpå lyktes det imidlertid for trønderne.En corner fra Pål André Hell