Tyskland i knestående avgjorde på tampen etter Nederlands opphenting

Drømmestart på EM-kvalifiseringen for Tyskland, men de så ut til å ha rotet bort seieren mot Nederland.

Nederland - Tyskland 2-3

Se sammendrag i videovinduet øverst!

Tyskland så ut til å ha rotet bort seieren mot Nederland i EM-kvalifiseringen, men like før slutt satte Nico Schulz inn 3-2-scoringen.

– En usannsynlig helt, sa TV 2-kommentator Kasper Wikestad om Hoffenheim-spilleren.

Den avgjørende scoringen kom mot spillets gang, for Tyskland hadde blitt presset hardt i Nederlands jakt på et seiersmål. Vertene lå under 0-2 til pause i Amsterdam, men hentet opp ledelsen i andreomgang.

– Tyskland har vært helt nede i knestående. Nederland har hentet opp ledelsen, presset Nederland og skapt ting. Og plutselig var det Tyskland som scoret, kommenterte Wikestad.

Tyskerne tok ledelsen etter et kvarters spill da Nico Schulz slo inn til Leroy Sané, som på halv volley banket ballen i lengste hjørne.

Ryan Babel fikk to enorme muligheter til å utlignet, men begge gangene ble den nederlandske angriperen stoppet av Tyskland-keeper Manuel Neuer.

I stedet var det Tyskland som skulle score kampens andre mål. Et langt oppspill fra Antonio Rüdiger havnet i beina på Serge Gnabry, som dro seg innover fra kanten, forbi en passiv Virgil van Dijk og satte ballen i det lengste hjørnet.

Andreomgang var få minutter gammel da Matthijs de Ligt, som skled før Sanés åpningsmål, tente Nederlands håp med sitt 1-2-mål på heading.

Etter drøyt en times spill var lagene like langt. Georginio Wijnaldum la fint igjen til Memphis Depay, som satte inn 2-2-målet for Nederland.

Nederland presset på for seiersmålet, men like før slutt var det Nico Schulz som avsluttet et strålende tysk angrep og satte inn seiersmålet til 3-2. De nederlandske spillerne sto fortvilte igjen, mens tyskerne jublet vilt.