Moldova - Frankrike 1-4

Se sammendrag i videovinduet øverst!

Frankrike fikk en oppskriftsmessig start på EM-kvalifiseringen med 4-1-seier over Moldova borte i Chisinau fredag kveld.

Antoine Griezmann, Raphaël Varane, Olivier Giroud og Kylian Mbappé scoret i tur og orden, før Vladimir Ambros reduserte til 1-4 for Moldova helt på tampen av kampen.

– Frankrike så profesjonelle ut. De gjorde jobben og tok Moldova seriøst. Da ble det tremålsseier, oppsummerte TV 2-kommentator Endre Olav Osnes.

Moldova holdt unna i drøyt en halv omgang mot Frankrike. Da åpnet Paul Pogba vertenes forsvar med en lekker lobb, som traff foten til Antoine Griezmann. Atlético Madrid-spissen dundret ballen i mål på volley til 1-0 for Frankrike.

– Det er et fantastisk fransk angrep. Der ser vi hvordan de regjerende verdensmesterne kan kombinere når det stemmer. Det er en lekker scoring, sier TV 2-kommentator Endre Olav Osnes.

Få minutter senere – i det 27. spilleminutt – var det Griezmann som hadde tatt på seg servitørrollen. Raphaël Varane møtte Griezmanns hjørnespark på første stolpe og headet inn 2-0-målet.Ti minutter før pause styrte Olivier Giroud inn 3-0 etter et fint forarbeid av Blaise Matuidi.

​Andreomgang var nærmest en transportetappe, men det tok litt fyr på tampen av oppgjøret. Tre minutter før full tid la Kylian Mbappé på til 4-0, men bare to minutter senere reduserte Vladimir Ambros til 1-4 til stor jubel på tribunen i den moldovske hovedstaden.​