Nora Mørk var tilbake på banen for første gang etter at korsbåndet røk i starten av februar i fjor da Norges rekruttlandslag slo Fredrikstad 27-24 i en treningskamp fredag.

Mørk sier til Fredriksstad Blad at det torsdag ble tatt en avgjørelse om at hun skulle spille kampen. 27-åringen har trent med Norges rekruttlandslag i Oslo de siste dagene.

– Jeg er veldig, veldig glad. Jeg kom helskinnet ut av det og kroppen kjennes bra, sier Mørk til avisen etter kampslutt.

– Det har gått 410 dager siden sist, for oss som holder tellingen, så det har vært et sant helvete, fortsetter Nora Mørk.

En spillesugen Mørk markerte seg med flere mål i tremålsseieren i Fredrikstad. Landslagsstjernen var tydelig glad etter kampen og fikk mange klemmer av tvillingsøster Thea Mørk, som så kampen fra tribunen.

– Jeg er egentlig fornøyd med alt. Jeg fikk brøyt mot meg, bom, kroppskontakt og alt. Jeg er egentlig bare glad for å være utpå der. Jeg er kjempefornøyd, sier Mørk til Fredriksstad Blad.

Norges Håndballforbund holdt comebacket skjult frem til like før kampen.

Nora Mørk forlater Györ etter sesongen. Fra og med neste sesong spiller hun for CSM Bucuresti, som hun forrige måned signerte en toårskontrakt med.

Györ og Mørk møter danske Odense i Champions League-kvartfinalen i april.