Det europeiske fotballforbundet (UEFA) har straffet Cristiano Ronaldo med en bot på snaut 200.000 kroner for ballefeiringen han hadde mot Atlético Madrid forrige uke.

Se feiringen i videovinduet øverst!

Juventus-stjernen scoret tre mål i 3-0-seieren mot Atlético Madrid og sørget for at Torino-klubben gikk videre med 3-2 sammenlagt mot den spanske klubben.

Feiringen var en kopi av Atlético-trener Diego Simeone sin i Madrid to uker tidligere da hans lag vant 2-0. Argentineren fikk i etterkant en tilsvarende bot som Ronaldo.

– Han så hva jeg gjorde på Wanda Metropolitano. I likhet med meg prøvde han å vise sin personlighet, sa Simeone om Ronaldos feiring etter kampen.

Ronaldo og Juventus møter Ajax i Champions League-kvartfinalen. En eventuell seier der gir vinneren av Tottenham mot Manchester City i semifinalen. Finalen spilles Wanda Metropolitano i Madrid 1. juni.

Ronaldo har scoret 24 mål på 36 kamper for Juventus denne sesongen. Fire av målene har kommet i Champions League. Portugiseren har vunnet turneringen fire av de fem siste årene. Totalt har han fem vinnermedaljer i Champions League.