ANKELSKADET: Romelu Lukaku mister de to kommende landskampene for Belgia.
ANKELSKADET: Romelu Lukaku mister de to kommende landskampene for Belgia. Foto: Carl Recine

Dårlig Lukaku-nytt for Solskjær

Ulike meldinger på når Romelu Lukaku (25) er tilbake i spill.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Romelu Lukaku mistet FA-cupkampen mot Wolverhampton på grunn av en ankelskade, men det var håp om at han skulle rekke de kommende landskampene for Belgia.

Mandag kveld var håpet ute for Manchester United-spissen, for da forlot Lukaku resten av den belgiske landslagstroppen, melder den belgiske avisen Het Laatste Nieuws.

Avisen skriver at Romelu Lukaku går glipp av EM-kvalifiseringskampene Russland og Kypros. Skaden vil holde 25-åringen ute av spill i to til tre uker.

Lukaku var mandag gjennom en MR-undersøkelse og trente ikke med laget.

Om tre uker spiller Manchester United sin første Champions League-kvartfinale mot Barcelona. Ifølge Het Laatste Nieuws håper Ole Gunnar Solskjær og Manchester United å ha spissen klar til storkampen.

Før den tid skal de ut i ligakamper mot Watford og Wolverhampton.

Manchester Evening News melder imidlertid at Lukaku kan rekke kampen mot Watford. Tabloidavisen Daily Mirror hevder han blir klar til oppgjøret.

Lukaku har vært i meget god form den siste tiden med seks mål på de siste fire kampene for Manchester United.

Den belgiske angriperen er den siste av en rekke Manchester United-spillere som har forlatt sine respektive landslag på grunn av skader. Luke Shaw, Anthony Martial og Nemanja Matic har alle returnert.