DATTER: Michael Jacksons datter snakker ut om den kontroversielle dokumentaren.
DATTER: Michael Jacksons datter snakker ut om den kontroversielle dokumentaren. Foto: Danny Moloshok/REUTERS

Paris Jackson bryter stillheten etter skandaledokumentar

Michael Jacksons datter tar endelig til orde, en uke etter skandaledokumentaren om faren så offentlighetens lys.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I dokumentaren «Leaving Neverland» forteller Wade Robson (36) og James Safechuck (40) om sin versjon av vennskapet de begge hadde med Michael Jackson i barndommen.

Dokumentaren inneholder beskyldninger om seksuelt misbruk utført av Jackson.

Jacksons tre barn har vært tilbakeholdne med kommentarer om dokumentaren.

Nå snakker derimot datteren Paris Jackson ut om de kontroversielle beskyldningene, skriver BBC.

– Ikke min rolle

Torsdag uttalte Paris Jackson (20) at det ikke er hennes rolle å forsvare faren mot beskyldningene Robson og Safechuck kommer med.

– Det er ingenting jeg kan si til hans forsvar som ikke allerede er sagt, skriver Jackson i en Twitter-melding.

Videre skriver hun at tremenningen Taj Jackson gjør en glimrende jobb på egen hånd. Taj har drevet en aktiv kampanje i media og på sosiale medier mot dokumentaren, og har drevet en innsamlingskampanje for en rivaliserende film mot «Leaving Neverland».

– Jeg støtter ham, men det er ikke min rolle. Jeg prøver bare å få alle til å slappe av, følge strømmen, være rolige og tenke på det større bildet. Det er meg, skriver Paris på Twitter.

MINNESTUND: Michael Jacksons datter Paris og sønnen Prince under minnestunden like etter popstjernens død.
MINNESTUND: Michael Jacksons datter Paris og sønnen Prince under minnestunden like etter popstjernens død. Foto: Gabriel Bouys / AFP

«Chill»

Dette er andre gangen Paris har bedt folk om å slappe av. Like før dokumentaren ble offentliggjort, skrev Paris på Twitter og ba alle om å roe ned, «chillax» og røyke litt cannabis.

– Tror du virkelig det er mulig å ødelegge navnet hans? Tror du virkelig de har en sjanse til det?, skrev Paris til en person på Twitter.

Paris er Jacksons mellomste av tre barn. Hennes to brødre, Blanket og Prince, har ikke snakket ut om skandaledokumentaren i offentligheten.

Tremenningen Taj Jackson har derimot fortalt at Jacksons yngste sønn, Blanket (17) har sluttet å snakke etter dokumentaren kom ut. Det skriver Aftonbladet.