Pinlig Europa-exit for Inter: – Han ryker til sommeren

TV 2-ekspert slakter den italienske fotballstormakten etter Europaliga-exit.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Inter gikk på en sjokkerende exit i Europaligaen mot Eintracht Frankfurt.

Det italienske laget trengte bare en scoring, men Luciano Spallettis menn hadde ikke det som skulle til.

Da avanserte Eintracht Frankfurt til kvartfinale i Europaligaen etter scoring av Luka Jovic.

Se målet som sendte Inter ut av Europaligaen i videovinduet øverst!

TV 2s fotballekspert Simen Stamsø-Møller er sikker på at Inter-trener Luciano Spellatti får sparken i sommer.

– Han ryker til sommeren. Kanskje Mourinho eller Simeone erstatter han, sier Simen Stamsø-Møller og slakter Inters prestasjon i Tyskland.

– Utrolig skuffende. Jeg synes det bare mangler energi. Spaletti, vi sa det tidligere i høst, jeg ser ikke hva han vil med dette laget. De har et ganske bra mannskap, mange gode spillere, men de får det ikke til å stemme.

Problemer utenfor banen

Det er ikke bare på banen det er trøbbel for laget som ligger på fjerdeplass i Serie A. I febuar ble stjernespissen Mauro Icardi fratatt kapteinsbindet.

– Så hjelper ikke alt det som skjer utenfor banen. Mauro Icardi, kapteinen, toppscoreren som har gjort seg vrang igjen. Han er blitt fratatt kapteinsbindet. Han er ikke skadet, han er bare ingen steder å se. Han dukker opp på kamp, de viser han på storskjermen, alle piper. Skjermen går til spillet igjen, og alle er stille, forteller Simen Stamsø-Møller.

TV 2s ekspert mener mangelen av Icardi svekker Inter flere hakk offensivt.

– Det er blytungt å ikke han noen sikte på der fremme, det er det han er, han er en målscorer, de hadde fint lite å komme med i dag og de ryker fullt fortjent ut av Europaligaen, sier han.

– Siste planen til Spalletti, Ranocchia, tidligere Hull-spiller, eneste de gjorde var å lempe opp til han og håpe på det beste. Pinlig, sier TV 2-eksperten.

Kan bli London-derby i kvartfinalen

Sevilla røk også ut av Europaligaens åttedelsfinaler. Den spanske klubben som vant Europaligaen tre ganger på rad (2013/2014, 2014/2015 og 2015/2016) klarte ikke å slå ut Slavia Praha.

Det tjekkiske hovedstedslaget holdt Sevilla til ekstraomganger, og etter scoringer av begge lag, ble Ibrahim Traore matchvinner i det 119. minutt.

Se Champions League- og Europaliga-trekningen på TV 2 Sport 2 og TV 2 Sumo fra klokken 11.45 fredag.

Dette er de åtte lagene som er videre til kvartfinale i Europaligaen:

Chelsea, Arsenal, Napoli, Eintracht Frankfurt, Villarreal, Slavia Praha og Benfica.

I fredagens trekning er det ingen restriksjoner og det kan bli duket for et London-derby om Chelsea og Arsenal trekkes mot hverandre.