Heimebane-stjernen ble satt ut av forespørsel fra seer: – Ikke gøy

God kveld Norge (TV 2): Det er ikke all oppmerksomhet rundt Heimebane-suksessen som faller i smak hos skuespiller Emma Bones (20).

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Axel Bøyum (24) og Emma Bones (20), ble kjendiser over natten da første sesong av NRK-serien Heimebane rullet over TV-skjermen i fjor vår.

Sammen med velkjente navn som Ane Dahl Torp, Bjarte Hjelmeland og John Carew, dro Bøyum og Bones det norske folk inn i dramaet rundt fotballklubben Varg, tettstedet Ulsteinvik og historiens første kvinnelige eliteserietreneren Helena Mikkelsen.

Fikk sjokkerende tilbud

Nå er de aktuelle med andre sesong av serien, og til God kveld Norge forteller Emma Bones at hun allerede etter første episode av serien fikk merke baksiden av medaljen ved å være på TV.

For i tillegg til hyggelige kommentarer og tilbakemeldinger, har hun også fått noen mindre hyggelige forespørsler.

Se God kveld Norge lørdager klokken 21.40 på TV 2 og TV 2 Sumo.

– Lillebroren min fikk en melding fra en person som sa at han ville betale 1000 kroner for joggebuksa jeg hadde på meg i den første scenen jeg var med i, sier hun.

Mens lillebroren nok så den økonomiske gevinsten i det hele, reagerte Bones, som spiller Varg-trenerens datter Camilla, litt annerledes.

– Han var sånn: « Lol! Penger!», mens jeg bare: «Det handler ikke om ... det her er ikke gøy!», sier hun.

– Jeg var litt borte

Kort tid etter at Heimebane hadde premiere på TV, stakk Axel Bøyum av med den prestisjetunge gullruten for beste mannlige skuespiller for sin rolle som fotballtalentet Adrian Austnes.

Bøyum ble dermed den yngste i Gullrutens historie til å vinne denne prisen. 24-åringen sier han husker særdeles få detaljer fra denne kvelden.

– Jeg var ikke full, men jeg var litt borte. Folk kom bort og gratulerte meg, og jeg bare: «Jeg vet ikke, men takk», forklarer han.

Se hele reportasjen i God kveld Norge lørdag klokken 21.40 på TV 2 og TV 2 Sumo.