Se feiringen i vinduet øverst!

Scoringene feiret den portugisiske superstjernen på sedvanlig vis. Han hoppet opp, landet med beina bredt og slo armene langs siden.

Etter kampen gjorde han en justering. Han snudde seg mot tribunen og tok et grep rundt sine edlere deler – akkurat slik Simeone gjorde da Atlético slo Juventus 2-0 på Wanda Metropolitano.

Det var bare én forskjell: Ronaldo gjorde det mot bortesupporterne.

Slik svarer han

Spanjolenes manager vil imidlertid ikke la seg irritere når han blir konfrontert med etterligningen etter kampen.

BALLEGREP: Her svarer Cristiano Ronaldo på Diego Simeones ballefeiring – foran bortesupporterne.
BALLEGREP: Her svarer Cristiano Ronaldo på Diego Simeones ballefeiring – foran bortesupporterne. Foto: Luca Bruno

– Han så hva jeg gjorde på Wanda Metropolitano. I likhet med meg prøvde han å vise sin personlighet, sier Simeone, ifølge Daily Mail.

– Cristiano Ronaldo er den beste i verden. Han kan levere slik i store kamper, fortsetter Atléticos manager diplomatisk.

Den spanske hovedstadsklubben har gjort seg kjent for å være blant Europas beste lag defensivt. Én mann klarer de imidlertid ikke å stoppe, og det er Ronaldo.

Atléticos overmann

34-åringen er den eneste som har scoret hat trick mot klubben siden Simeone tok over i 2011, ifølge Sky Sports. Og han har gjort det fire ganger.

Ronaldo mener kampen var et bevis på hva en trenger for å lykkes i verdens gjeveste klubbturnering.

– Vi trengte noe spesielt, og det var det. Ikke bare på grunn av målene, men laget og den fantastiske innstillingen. Dette er mentaliteten du trenger i Champions League. Vi er på riktig spor, sier Ronaldo, ifølge Football Italia.

– Dette er hvorfor Juve hentet meg, for å hjelpe til på en magisk kveld som denne. Atléti er et veldig tøft lag å møte, men vi er sterke og fortjente å gå videre, legger superstjernen til.

– En levende fotballgud

Simeone er enig i at Juventus-avansementet var fortjent.

– Jeg så ikke noen feil. De var bedre enn oss, og vi må berømme dem. Vi prøvde å spille vårt spill. Vi tapte ikke fordi vi spilte dårlig, men fordi vi lot dem styre kampen, medgir argentineren, ifølge Marca.

Etter kampen mottar Ronaldo hyllest fra stort sett alle hold. Tidligere lagkamerat i Manchester United, Rio Ferdinand, påpeker at det ble gjort mot et av verdens beste forsvar.

– Cristiano Ronaldo er en levende fotballgud. Det han gjør er latterlig. I Champions League har han alle rekorder du kan tenke deg, sa Ferdinand i BT Sports studio.

PS: Diego Simeone fikk 196 000 kroner i bot av Uefa for ballegrepet. Hvorvidt Cristiano Ronaldo står overfor en lignende straff, er ukjent.