Disse ønsker de å se i neste sesong av Farmen kjendis

Se hvem som er drømmedeltakerne til Farmen kjendis-gjengen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tredje sesong av Farmen kjendis er over, og for første gang ble det en kvinnelig vinner av realityprogrammet: Freestylekjører Tiril Sjåstad Christiansen.

På finalefesten spurte TV 2 deltakerne hvem de ønsker å se i neste sesong av Farmen kjendis, og da ble både komikere, idrettsstjerner og bloggere trukket frem.

Se video i toppen av saken.

– Det eneste jeg vil se på TV, er Isabel Raad på Farmen kjendis. Jeg tror man ville fått se en annen side av henne da, sier TV-profil Erik Anders Sæter.

Bloggeren Isabel Raad (24) har tidligere vært med i to sesonger av Paradise Hotel.

Erik nevner også blogger Anniken Jørgensen (22) og tidligere langrennsløper Petter Northug (33) som to gode Farmen kjendis-kandidater.

Hvem som faktisk skal være med i realityserien, får vi ikke svar på før i mai. Da begynner nemlig innspillingen av fjerde sesong av kjendisversjonen.

Komiker

– Jeg ønsker å se Unni Lindell på Farmen kjendis. Men jeg kan ikke tenke meg at hun sier ja, fordi hun er så pysete. Jeg hadde rådet henne til å ligge litt lavt, være diplomat og smugle med seg ullsokker, siden hun blir så kald på beina, sier TV-veterinær Trude Mostue om forfatteren (61).

NESTE ÅRS DELTAKERE? Her er noen av ansiktene som årets Farmen kjendis-deltakere håper å se i Farmen kjendis 2020. Foto: NTB Scanpix
NESTE ÅRS DELTAKERE? Her er noen av ansiktene som årets Farmen kjendis-deltakere håper å se i Farmen kjendis 2020. Foto: NTB Scanpix

Freestylekjører Tiril Sjåstad Christiansen trekker frem skuespiller og komiker Robert Stoltenberg (53) som sin drømme-deltaker.

– Han er en fantastisk person. Norge trenger å se mer av ham, og ikke bare karakterene han spiller, mener Tiril.

Kjæresten

Blogger Martine Lunde ønsker å se sin kjæreste Aleksander Sæterstøl (23) i neste sesong. De to har tidligere konkurrert mot hverandre i Skal vi danse.

– Det hadde vært kult å se han i Farmen. Rådet mitt til han hadde vært å jobbe hardt og være smart. Jeg vet at han kan være smart, men han må ikke vise at han er det. Også må alle bli så glad i han, slik at han suser rett til finalen, sier Martine.

Blogger Kristin Gjelsvik peker ut to kjendiser hun konkurrerte mot i kokkeprogrammet Camp Kulinaris: Artistene Hans-Erik Dyvik Husby (46) og Jenny Jenssen (55).

– Jeg tror Hank von Helvete kunne laget liv inne på Farmen. Og Jenny er jo en fest, sier Kristin.

Programledere

Andre har disse drømmedeltakerne til neste sesong:

Kathrine Sørland ønsker å se tidligere statsminister Jens Stoltenberg (60) og artist Cowboy-Laila (76), mens Mina Hadjian sine favoritter er programlederne Dorthe Skappel (56) og Davy Wathne (69).

– Terje Sporsem er min favoritt. Han kan så mye, blant annet lage mat. Jeg tror han kan sjarmere seg til en seier, sier Christer Rødseth om komikeren (42).

– I tillegg hadde det vært veldig moro å se kompisen min Victor Sotberg, som driver NRK Super sin YouTube-kanal FlippKlipp. Jeg er spent på hvordan han hadde håndtert det, sier Christer om 28-åringen.

Idrettsstjerne

NRK-profil Ronald Pulk trekker frem en annen kjendis fra NRK Sápmi:

– Den samiske komikerlegenden Ole Rune Hætta hadde vært en fin person å ha med. Mitt råd til de nye deltakerne er å tenke underholdning fremfor konkurranse. De må gi av seg selv, bli venner med de andre og være snill med alle, sier Ronald.

Tidligere bokser Ole Klemetsen vil se en fra idrettens verden i neste sesong: Tidligere syklist Dag Otto Lauritzen (62).

– Dag Otto er kjent som en tøffing, men la han få bryne seg på Farmen kjendis, så skal han få seg en tøff oppgave, sier Ole.

A-kjendis

TV-profil Svein Østvik har også en drømmedeltaker:

– Adam Schjølberg, for han digger jeg, sier han om komikeren (36).

Svein ønsker også at en skikkelig A-kjendis skal flytte inn på neste Farmen kjendis-gård.

– Jeg vet at det er noen av kjendisene som er for selvopptatte til å være med, fordi de er livredde for å rakne. Du kan jo bare gå nedover hvis du er A-kjendis. Så jeg vil se en A-kjendis som har alt å tape. Fredrik Skavlan, for eksempel, sier Svein om programlederen (52).

​​Se hele sesongen av Farmen kjendis på TV 2 Sumo.​

.