Farmen-Tiril åpner for å gi bort premien til skiskytterbroren: – Hvem sier nei takk til en gratis bil?

Tiril Sjåstad Christiansen åpner for å gi bort bilen hun vant etter Farmen Kjendis. Skiskytterbroren takker og bukker.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Freestylekjøreren Tiril Sjåstad Christiansen gikk helt til topps i Farmen Kjendis 2019. I premie fikk hun en splitter ny bil av merket Kia.

Men den ønsker hun ikke å beholde. I et intervju med TV 2 etter seieren åpner hun får å gi bort bilen til sin bror Vetle Sjåstad Christiansen, som for tiden deltar i VM i skiskyting i Östersund.

– Jeg hadde glemt at vi kunne vinne en bil. Det er bare et problem. Jeg har allerede to biler og ingen flere garasjeplasser. Broren min trenger bil vet jeg, så kanskje jeg må gi den til broren min, røper Tiril Sjåstad Christiansen i intervjuet du kan se øverst.

– Ja takk!
Broren og skiskytterprofilen Vetle Sjåstad Christiansen tar gjerne imot bilen.

KAN FÅ BIL I GAVE: Skiskytteren Vetle Skåstad Christiansen.
KAN FÅ BIL I GAVE: Skiskytteren Vetle Skåstad Christiansen. Foto: Åserud, Lise

– Jeg har ikke bil selv, så hvis hun har lyst til å gi den til meg så sier jeg ikke nei takk. Jeg må snakke med Odd-Bjørn Hjelmeset om mulighetene for at jeg få en BMW fra forbundet siden jeg har gjort det bedre denne sesongen. Men igjen, hvem sier nei takk til en ny bil, sier Vetle Sjåstad Christiansen og smiler lurt.

Han lover søsteren og den nybakte Farmen kjendis-vinneren at hun skal få noe tilbake.

– Det er jo premiepenger i skiskyting, og om jeg vinner her i Östersund så får jeg avse halvparten til Tiril. Tiril, du kommer til å bli rik, gliser han.

– En utrolig fin gest
Det at Tiril Sjåstad Christiansen vil gi bort premiebilen er noe de fleste i skiskyttermiljøet selvsagt har fått med seg. Tarjei Bø legger ikke skjul på at han synes Farmen kjendis-vinneren er i overkant snill med broren.

– Johannes har aldri gitt meg noe. Det synes jeg var en utrolig fin gest. Det er sånn søsken skal være, slår han fast og smiler lurt mens han titter bort på skiskytterbroren Johannes Thingnes Bø.

Vetle Sjåstad Christiansen ser nå frem til å bite fra seg på onsdagens normaldistanse i Östersund.

– Det er en lang 20 kilometer, det er meldt snø og vin. Det blir et show for de som ser på, og et slit for oss som går. Men det er rart med det, vi gleder oss, sier han.