Med bilde og politirapport bekrefter politiet i Miami at Conor McGregor ble arrestert mandag.

Knuste telefon og stakk av med den

Ifølge politiet skal det ha kokt over for den irske MMA-utøveren da en person forsøkte å ta et bilde av ham utenfor et hotell i Miami, Florida.

– Den anklagede slo telefonen ut av hånden hans, noe som førte til at den falt i bakken. Den anklagede tråkket gjentatte ganger på offerets telefon og ødela den. Den anklagede plukket så opp offerets telefon og tok den med seg. Offeret anslår at telefonen er verdt 1000 dollar. Den anklagede ble lokalisert og arrestert, står det i politiets rapport.

McGregor er anklaget for voldelig ran, samt et mindre skadeverk.

Han har selv lagt ut et bilde på Instagram av seg selv på vei ut fra arresten i Miami.

– Tålmodighet i denne verden er en dyd jeg fortsetter å jobbe med. Jeg elsker fansen min hjertelig. Takk, alle sammen, skriver McGregor.

Bråk før og etter kamp

Den 30-årige iren er regnet som en av MMA-sportens aller beste, men har ikke vært i oktagonet siden tapet for Khabib Nurmagomedov i oktober i fjor. Den kampen er i ettertid mest forbundet med utenomsportslig tull.

I månedene før oppgjøret gikk McGregor til angrep på en buss der Nurmagomedov satt i. McGregor og hans følge skal ha kastet søppelbøtter og andre gjenstander mot bussen, som resulterte i at rutene knuste og én UFC-utøver måtte fraktes til sykehus med kuttskader i hodet.

McGregor ble pålagt å betale erstatning for skadene som ble påført bussen, fem dagers samfunnstjeneste og en periode i sinneterapi. Det ser imidlertid ikke ut til å ha hjulpet ham nevneverdig.

Hendelsen var ikke glemt av Nurmagomedov, som sammen med sitt følge startet et masseslagsmål etter kampen i oktober som ble omtalt som «tidenes MMA-kamp».

McGregor fikk seks måneders suspensjon, samt 50 000 dollar i bot (rundt 425 000 kroner), skrev Bleacher Report.

Nurmagomedov fikk 500 000 dollar i bot, altså rundt 4,25 millioner kroner, og har fått ni måneders suspensjon. Han suspensjon kunne bli forkortet med opptil tre måneder dersom han filmet et budskap om antimobbing - noe russeren nektet.

McGregor ble dessuten advart om at han bli ilagt disiplinære sanksjoner dersom han fortsetter å komme med drøye i uttalelser i forkant av kampene sine.