Politiet etterforsker ufyselige meldinger mot Grealish' familie

Aston Villa-stjernens avdøde bror ble hånet på sosiale medier.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se angrepet i Sportsnyhetene øverst!

En banestormer gikk til angrep på Aston Villa-stjernen Jack Grealish under derbyet mot byrival Birmingham på St. Andrews.

Grealish ble slått i bakken, men reiste seg opp og ble senere i kampen matchvinner.

Mannen som tok seg inn på banen havnet imidlertid bak lås og slå. West Midlands-politiet skriver etter kampen at de kommer til å etterforske hvordan episoden kunne skje.

Politiet skriver også at de kommer til å foreta etterforskning av flere innlegg på sosiale medier med hetsende innhold.

HÅNET: Dette var en av meldingene som ble lagt ut mot Jack Grealish etter at han senket Birmingham. Skjermdump: Twitter
HÅNET: Dette var en av meldingene som ble lagt ut mot Jack Grealish etter at han senket Birmingham. Skjermdump: Twitter

– Han har kanskje scoret, men det kommer aldri til å få hans døde bror tilbake, og det gir meg mer tilfredsstillelse, skriver en bruker på Twitter med et vedlagt bilde av gravsteinen til Grealish’ bror.

Aston Villa-spilleren, som har vært koblet til blant andre Tottenham, var bare fire år gammel da hans lillebror døde drøyt ni måneder gammel i april 2000.

Birmingham skriver i en uttalelse etter kampen at de beklager episoden overfor Aston Villa og Grealish, og at de vil hjelpe til i etterforskningen.

TV 2s fotballekspert reagerte på bildene fra Birminghams hjemmebane.

– Helt forferdelig. Det er selvfølgelig følelser og sikkert masse alkohol, og når det er sånne episoder vil noen vil ta til orde for å få gjerder igjen på arenaer, men Grealish tok hevn på beste vis med scoringen, sier Brede Hangeland.

Også i storkampen mellom Arsenal og Manchester United på Emirates tok en tilskuer seg inn på banen. Han dyttet til Manchester United-stopper Chris Smalling. Arsenal har beklaget episoden i etterkant.