Farmen kjendis-finale:

Tiril (23) avslører – ble syk etter Farmen kjendis

MESH, OSLO (TV 2): – Jeg var hoven i ansiktet og hadde mye vondt i ryggen og hodet, sier Tiril Sjåstad Christiansen til TV 2.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søndag kveld ble det klart at fristilkjører Tiril Sjåstad Christiansen (23) vant Farmen kjendis 2019.

Tiden etter Farmen-seieren ble imidlertid ikke helt slik 23-åringen hadde tenkt.

Sjåstad Christiansen forteller at hun hadde fullpakket program etter innspillingen, og da hun endelig var hjemme igjen i august, begynte kroppen å si ifra.

– Det var en hektisk sommer, og da jeg kom hjem var jeg helt utslitt. Jeg var rimelig hoven i ansiktet i en periode, og jeg måtte avlyse møter fordi jeg ikke så ut, sier hun lattermildt.

Da det hovne ansiktet ble akkompagnert av ryggsmerter og hodepine, gikk fristilkjøreren til legen til slutt.

– Også fikk jeg jaggu påvist kyssesyken! Jeg trodde ikke at jeg kunne få det, men det var sikkert noe jeg hadde fått i meg inne på Farmen, sier Tiril og ler.

Se intervjuet i videoen i toppen av saken.

Kom med forloveden

Men søndag kveld strålte 23-åringen på rød løper, og hun hadde tatt med seg forloveden Stian Lauritzen (31) for anledningen.

Ifølge Christiansen kunne hun endt opp med å dra uten date.

– Han var i USA i hele forrige uke, og vi visste ikke helt når Farmen kjendis-finalen skulle være før ganske sent, så det var flaks at det havnet på en dato hvor begge var hjemme, sier hun.

– Hun luktet litt verre

Både Tiril og kjæresten forteller at det var tungt å ikke kunne ha kontakt i de seks ukene Farmen kjendis-inspillingen pågikk.

– Det var helt grusomt, sier kjæresten kontant.

– Stian sier at han hadde det verst, men jeg mener at jeg hadde det like ille. For jeg ante jo ingenting om det som skjedde der ute, mens han visste at jeg bare var adskilt på en gård, forklarer Tiril.

Kjæresten synes imidlertid ikke at Tiril hadde forandret seg mye etter oppholdet.

– Hun hadde fått mer hår på beina, hår under armene og luktet litt verre, men det kunne fikses med en dusj. Hun var like søt og fin, sier Lauritzen og humrer.​

​​Se hele sesongen av Farmen kjendis på TV 2 Sumo.

.