HEIER IKKE PÅ BURNLEY: Manchester City-kaptein Vincent Kompany håper ikke på Burnley-seier over Liverpool søndag.
HEIER IKKE PÅ BURNLEY: Manchester City-kaptein Vincent Kompany håper ikke på Burnley-seier over Liverpool søndag. Foto: Matthew Childs

City-kapteinen heier IKKE på Burnley mot Liverpool

Vincent Kompany kommer ikke til å håpe på Liverpool-tap søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Liverpool mot Burnley på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo søndag kl. 12.30 .

Etter at Manchester City slo Watford 3-1 lørdag har serielederen nå en luke på fire poeng ned til Liverpool på andreplass.

Den luken kan imidlertid Liverpool minske til ett poeng, dersom de slår Burnley på Anfield søndag.

Manchester City-kaptein Vincent Kompany forteller at han kommer til å se kampen mellom Liverpool og Burnley søndag. Men at han ikke kommer til å heie på Burnley, skriver Manchester Evening News.

– Jeg kommer til å være nøytral når jeg ser kampen. Hver gang jeg håper Liverpool eller et annet lag taper går det aldri veien for meg, forklarer Kompany til BT Sport.

City-kapteinen bruker heller energien på jobben hans eget lag må gjøre resten av sesongen.

– Vi forventer at Liverpool kommer til å vinne hver eneste kamp, derfor må vi vinne hver eneste kamp som er igjen. Det er vanskelig, sier Kompany.

Til tross for den tette kampen om ligatittelen, er det ikke mye nerver i City-leiren. Kapteinen merker forskjell på laget denne sesongen, og hvordan de var da de vant Premier League forrige sesong.

– Jeg har ikke merket noe nervøsitet denne gangen. Når Watford forsvarte seg som de gjorde i førsteomgang, vet du ikke hva resultatet kommer til å bli. Men det er ingen nerver. Vi har ikke lov til å bli revet med. Alle er veldig rolige, sier Kompany.