Sparta slo Oilers igjen, mens VIF gikk på en smell

Stavanger Oilers har nå gått på to tap i sluttspillet mot Sparta og må virkelig skjerpe seg for å komme på vinnersporet igjen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Øverst ser du Spartas vinnermål mot Oilers

I runde to av kvartfinalekampene fikk både serievinner Vålerenga og hardtsatsende Oilers seg en nedtur.

Manglerud Star slo tilbake med en 2-1-seier etter tap i første kamp mot Vålerenga. Per Person ble matchvinner. Der står det nå 1-1 i best-av-sju-serien.

Verre er det med Oilers, som skulle hevne hjemmetap for Sparta i første kamp. Slik gikk det ikke.

Sparta lå under, men snudde til 2-1-seier hjemme i Sarpsborg til ellevill jubel fra både spillere og publikum. Peter Quennevilles scoring i tredje periode ble avgjørende. Nå leder sarpingene 2-0 i kvartfinaleserien. Allerede mandag møtes de to til kamp nummer tre i Stavanger.

– Vi skal kose oss med dette i kveld, så er det litt trening og videoanalyse i morgen, sa Sparta-trener Sjur Robert Nilsen til TV 2 etter kampen.

Oilers-spiller Jonas Djupvik Løvlie var veldig skuffet etterpå.

– Vi er for mye i utvisningsboksen. Dommerne er for pirkete, det må være lov å si noen ganger også. Men jeg er sikker på at vi kommer til å kjøre på i neste kamp, og da er det match igjen, sa Løvlie.

Kamp tre mellom Oilers og Sparta sendes på TV 2 Sport 2 og Sumo. Alle kampene i sluttspillet sendes også på sistnevnte.

I serien mellom Storhamar og Stjernen var det klasseforskjell lørdag. Etter at Storhamar måtte slite for en overtidsseier i første kamp, knuste de Stjernen hele 11-1 i kamp to.

Mellom Frisk Asker og Lillehammer sto det 2-2 ved full tid. Lillehammer vant til slutt i sjette periode.