Ole Klemetsen (47) om sin fremtidige svigersønn: – Må ha litt kroner i lommene

God kveld Norge (TV 2): Ole Klemetsen med harde bud til datterens fremtidige kjæreste.

Onsdag denne uken måtte Ole Klemetsen pakke sekken og forlate Tangen gård like før semifinalen i Farmen kjendis.

Tapet tok 47-åringen derimot med et smil.

– Jeg har vært med på en del TV-innspillinger før, men den boblen jeg var inne i, den var hard altså. Noen av oss gikk ned 13-15 kilo. Det var psykologen som informerte om at det ville ta 13-14 uker å komme seg ut av boblen, og det gjorde det for noen, inkludert meg selv. Det var tøft altså, jeg hadde aldri trodd det.

Se God kveld Norge lørdager klokken 21.40 på TV 2 og TV 2 Sumo.

Bestevenn med datteren

Etter Farmen-exiten har den tidligere proffbokseren tilbragt mye tid med datteren Marielle (9).

– Marielle begynner å bli stor nå, og begynner å forstå ting. Jeg tror vi kan kalles for bestevenner. For en herlig jente, sier han til God kveld Norge.

Når det kommer til farsrollen mener Klemetsen at han har lært av den aller beste.

– Jeg hadde en pappa som jeg ser på som toppen av toppen. Jeg skulle ønske jeg kunne være den pappaen selv, og det prøver jeg på så godt jeg kan, men jeg har ikke sjans til å nå han til knærne. Han var helt enorm. Jeg prøver å gå i hans fotspor og være en god far.

– «Bare vent, det kommer tider hvor det blir hardt», er det noen som ymter frampå. Den smellen får vi ta når den kommer, foreløpig er det bare en fryd å være pappa.

Må ha bein i nesa

Den personen som en gang kommer til 47-åringen får å be om datterens hånd, må ifølge bokseren være en tøffing.

– Han skal ha bein i nesa, han som en gang banker på døra og skal ha med min datter på date. Det kan jeg bare si. En ting jeg er opptatt av er at ungdommen oppfører seg. At de er hyggelige og at de har litt kroner i lommen sin så jentene kan benytte seg av det. Det er viktig at foreldrene har litt penger å gi guttene, flirer han.