Tiril Sjåstad Christiansen i Farmen Kjendis
Tiril Sjåstad Christiansen i Farmen Kjendis Foto: TV 2

Storebroren om Farmen-Tiril: – Hun er utrolig dårlig til å holde på hemmeligheter, så jeg vet hvordan det går

Vetle Sjåstad Christiansen kunne ikke drømt om en bedre mesterskapsdebut i VM i skiskyting. Men etter gullet på mixed stafett ville han også snakke litt om søsteren Tiril Sjåstad Christiansen, som er i finalen i Farmen Kjendis.

Vetle Sjåstad Christiansen ble tildelt ankeretappen på torsdagens mixed stafett i Östersund. Han skjøt feilfritt og leverte en praktetappe og bidro til at Norge tok sin første gullmedalje i VM på mixed stafett siden 2014.

– Skal man følge læreboken, så skal man ikke sende en mesterskapsdebutant ut på siste etappe. Det er klart det krever litt guts og galskap for å gjøre det, sier Vetle Sjåstad Christiansen til TV 2 Sporten.

Det er imidlertid ikke bare det å prestere i VM i skiskyting som har opptatt Vetle Sjåstad Christiansen de siste ukene.

GULLGJENG: Marte Olsbu Røiseland, Tiril Kampenhaug Eckhoff, Johannes Thingnes Bø og Vetle Sjåstad Christiansen etter at de tok gull i mixed stafett i VM Skiskyting 2019 i Östersund, Sverige.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
GULLGJENG: Marte Olsbu Røiseland, Tiril Kampenhaug Eckhoff, Johannes Thingnes Bø og Vetle Sjåstad Christiansen etter at de tok gull i mixed stafett i VM Skiskyting 2019 i Östersund, Sverige. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: Åserud, Lise

Lillesøster og freestylekjøreren Tiril Sjåstad Christiansen er en av tre finalister i Farmen Kjendis, som har samlet over en halv million TV-seere på TV 2 i vinter. Søndag er det finale i det populære TV-programmet, og Tiril Sjåstad Christiansen favoritt.

– Jeg vet om hun vinner eller ikke. Jeg hadde egentlig ikke lyst til å vite det. Men Tiril er så dårlig til å holde på hemmeligheter, sier Sjåstad Christiansen, og slår fast:

– Så jeg vet hvordan det går, sier han – uten å være villig til å røpe om lillesøsteren går helt til topps eller ei.

Mellom skiskytingøktene har Vetle Sjåstad Christiansen fått med seg samtlige episoder av Farmen Kjendis 2019, hvor søsteren har spilt en av hovedrollene.

– Jeg har fulgt med på hver episode. Jeg synes det har vært veldig morsomt, og litt flaut. Men stort sett har jeg vært stolt, konstaterer den ferske gullvinneren i VM i skiskyting.