HOLDER KOKEN: Bjarte Myrhol knytter seg til Skjern frem til 2022, og har med det trolig signert sin siste kontrakt som profesjonell håndballspiller. Foto: Åserud, Lise
HOLDER KOKEN: Bjarte Myrhol knytter seg til Skjern frem til 2022, og har med det trolig signert sin siste kontrakt som profesjonell håndballspiller. Foto: Åserud, Lise

Myrhol skal spille til han blir 40 - signerte kontrakt uten lønnsforhandlinger

Norges landslagskaptein Bjarte Myrhol stortrives i Skjern. Torsdag forlenget håndballkjempen med danskene fram til 2022.

Det opplyser Skjern på sine nettsider. Myrhol har vært i vestjyllandsklubben siden 2015.

– Det har faktisk vært en lett avgjørelse. Min familie og jeg trives i byen og i klubben. Derfor har det aldri vært på tale å flytte på oss. Dette kan bli min siste profesjonelle kontrakt som håndballspiller, og derfor er jeg glad og stolt over at jeg med stor sannsynlighet kan avslutte karrieren i Skjern, sier 36-åringen.

I 2017 ble han kaptein for den danske storklubben. Skjern skriver i sin pressemelding at Myrhol har vært ettertraktet hos flere håndballgiganter.

– Vi er unektelige stolte over at han har valgt oss og sagt ifra til de største klubbene i Europa. Han gir mye av seg selv, og det forventer han også av sine omgivelser. Den «driven» som Bjarte kommer med i hverdagen, til trening og i kamp, løfter klubben og lagkameratene, sier Skjerns styreleder Carsten Thygesen.

Overfor dansk TV 2 forteller Thygesen at kontraktsforlengelsen foregikk uten noen som helst form for utfordringer.

– Det har faktisk ikke vært forhandlinger, for vi ha aldri diskutert lønn. Det har aldri vært et tema. Det har gått på om han skal være her, hvor lenge og hva muligheten er for at vi fremdeles kan ha et lag som spiller i toppen og være med i Europa, sier Thygesen.