Disse seks bøndene venter på et kjærlighetsbrev fra deg

Seks nye bønder er klare for å søke kjærligheten i Jakten på kjærligheten. Møt bøndene her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I år er det klart for den 16. sesongen av Jakten på kjærligheten. Seks nye bønder er klare for å finne den store kjærligheten på TV.

Kontaktinfo til bøndene finner du nederst i artikkelen!

I år har det vært stor interesse fra bønder fra hele landet som ønsker å være med.

Etter en omfattende castingprosess er de seks som skal få muligheten til å jakte på kjærligheten gjennom TV 2 klar.

Her er bøndene

Her kan du lese litt om hver av bøndene – og se deres personlige videohilsen:

Odd Arne Svaet (49)

 • Bosted: Gausdal, Oppland
 • Gårdsdrift : Gammeldags gårdsdrift, selvberget
 • Utdannet sykepleier
 • Barn: Ingen

Odd Arne er en reflektert bonde fra Lom. Han kjøpte gården i Gausdal for 1,5 år og lever ut sin barndomsdrøm om bondelivet. Odd Arne elsker dyrene sine, han prater med dem og loggfører historier om dem.

Han er en mann av mange talenter og han skriver både dikt og skildringer, han elsker de nære ting og setter livskvalitet høyt. Odd Arne søker en han kan fyre bål med og sette over kaffekjelen sammen med. Han setter først og fremst pris på det indre men det gjør ingenting om en høy maskulin mann med litt skjeggstubber sender han et brev.

Det var et vennepar som meldte på Odd Arne. Han er homofil og gleder seg til å vise frem den han er.

– Jeg ser etter kvaliteter som at en kan stole på vedkommende og ærlighet setter jeg veldig høyt. Jeg kan by på fred og ro og det er ikke noe mas og jag på gården min, sier Odd Arne til TV 2.

Send ditt frierbrev til Odd Arne her!

Inger Lund (27)

 • Bosted: Båstad, Østfold
 • Gårdsdrift: Skog, leier bort åkermark
 • Jobb: Reiselivskoordinator
 • Barn: Ingen

Inger er ei sjarmerende, sprudlende og omtenksom jente som vil dele livet med den rette på gården sin fra 1700-tallet. Etter flere år i Oslo var hun lei bylivet og ble klar for gårdslivet. Hun har pusset opp nesten hele huset alene. Inger sier selv at hun ikke er noen drama-queen og er ukomplisert å være sammen med.

– Jeg ser etter en som har en ro over seg og er trygg i seg selv. Han må gjerne være selvsikker men ydmyk. Er han litt handy og reiseglad er det et stort pluss, sier Inger til TV 2.

Send ditt frierbrev til Inger her!

Randi Johanne Skjerve (28)

 • Bosted: Levanger, Trøndelag
 • Gårdsdrift: Gris og ammekyr
 • Yrke: Bonde og lærer
 • Barn: Ingen

Randi overtok familiegården for ett år siden og kombinerer gårdsdriften med å jobbe som realfaglærer på videregående skole.

Randi er selvstendig og flink jente og hun utfordrer stadig seg selv på å være sårbar og snakke om følelser. Randi er et konkurransemenneske som elsker brettspill, og på fritiden driver hun med volleyball og orientering. Ønsker seg en munnrapp mann med god humor og selvironi, han kan gjerne være litt handy og ta i et tak på gården. Ønsker å stifte egen familie etterhvert, så det er viktig at en fremtidig partner også vil ha barn.

– Jeg må være åpen og tørre å by litt mer på meg selv. Jeg må bli flinkere til å snakke om følelser. Jeg har vært singel en stund og jeg må si at jeg er klar for kjærligheten nå, sier Randi Johanne til TV 2.

Send ditt frierbrev til Randi Johanne her!

Atle Kristiansen (37)

 • Bosted: Heradsbygda, Elverum
 • Gårdsdrift : Hesteavl
 • Jobb: Bonde og miljøarbeider
 • Barn: Ingen

Atle har akkurat overtatt familiens småbruk i Heradsbygd i Elverum. Her driver han med avl av travhester. Atle er både handy og glad i å trene. Han er glad i raske biler.

Om høsten jakter han småvilt. Atle er glad i barn og ønsker seg egen familie. Han har et stort hjerte, og masse kjærlighet, omsorg å gi den rette damen. Søker en blid, aktiv, oppegående og sprudlende dame å dele hverdagen med. Deler hun lidenskap for hest er det et pluss, men ikke et must.

– Kvinnen i mitt liv må være blid og sprudlende. Jeg må åpne meg og prøve å få frem noen følelser og være litt sårbar for å finne kjærligheten, sier Atle til TV 2.

Send ditt frierbrev til Atle her!

André Johansen (22)

 • Bosted: Målselv, Troms

André er utadvendt og pratsom og trygg på seg selv. Han bor på en nydelig avsidesliggende plass med flott utsikt over fjellene. Han har nettopp overtatt familiegården og bor sammen med de to gjeterhundene Snoopy og Tassen.

Han lengter etter en stødig og eventyrlysten jente å dele livet med. Ønsker å stifte familie og slå seg til ro.

– Jeg har fulgt med på Jakten på kjærligheten siden jeg var ung og sa til meg selv at var jeg singel når jeg tok over gården skulle jeg være med i programmet. Det var lillesøsteren min og noen venner som pushet meg til å søke, forteller André til TV 2.

Send ditt frierbrev til André her!

Andreas Bolset (32)

 • Skei i Jølster, Sogn og Fjordane
 • Gårdsdrift: Melkeproduskjon, robotfjøs
 • Barn: Ingen

Andreas er 16-generasjons bonde på gården som ligger idyllisk til. Jobber som bonde på heltid. Huset er fortsatt i samme stil inne som da besteforeldrene flyttet ut og kommer drømmedamen i brevbunken kan hun få lov å sette sitt preg på interiøret.

Andreas er en rolig kar, han er ekte, og ærlig og ønsker seg barn.

– Gjerne ei som er glad i dyr og liker friluftsliv. Opp i alt er det ikke godt å vite hvem som er den rette før du blir bedre kjent med personen. Jeg har vært spendt lenge på å være med i programmet, forteller Andreas til TV 2.

Det et moren til Andreas som har meldt han på Jakten på kjærligheten og det skaper forventninger.

– Du får ha takk for at du meldte meg på, nå får vi se hva vi fikser i løpet av året, sier han til moren sin.

Send ditt frierbrev til Andreas her!

Her er all info til friere

KLIKK HER for å sende inn ditt frierbrev. Du kan skrive et godt gammeldags brev til: TV 2 v/Jakten på kjærligheten, Postboks 900 Sentrum, 0104 Oslo.

Du kan også sende en mail :jakten@tv2.no

Synes du det er lettere å sende en melding til yndlingsbonden din på Facebook, kan du gjøre det her: https://www.facebook.com/jaktenpakjaerligheten/

Fristen for å skrive brev er 23. april.

Se presentasjonsprogrammet av Jakten på kjærligheten og bli bedre kjent med årets Jakten-bønder, mandag 11. mars kl. 22.40.