Se Solskjær-spesialen etter «mirakelet i Paris» i vinduet øverst!

Etter at Manchester United tok seg videre til kvartfinalen i Champions League har sosiale medier florert med lykkeønskninger til Ole Gunnar Solskjær og hans menn.

Og det er ikke bare United-supportere som lot seg imponere over de rødkledde sin prestasjon. Selv Chelsea-supportere tar av seg hatten.

Skuespiller Abhishek Bachchan skriver til sine over 14 millioner følgere på Twitter at «Selv om jeg er Chelsea-supporter, det Manchester United gjorde i går kveld var fantastisk. Fotball... du må bare elske det!».

Men selvsagt var United-spillerne selv i ekstase. En skadet Jesse Lingard var igjen i Manchester og så kampen fra sofaen. Dét hindret ikke stemningen i å skyte til værs.

Romelu Lukaku var noe roligere i sitt Twitter-innlegg etter kampen. «Å ha troen på seg selv kan være forskjellen i øyeblikk som dette. Jeg er stolt av laget mitt», skriver United-angriperen som scoret to mål onsdag.

Manchester Uniteds målvakt Joel Castro Pereira er på utlån i den belgiske klubben KV Kortrijk. Han var på plass på Parc des Princes og reagerte på følgende måte:

Også en tidligere United-keeperlegende, Edwin van der Sar, fulgte selvsagt kampen og la ut flere meldinger på Twitter underveis. Han avsluttet med denne:

Selvsagt var også Rio Ferdinand aktiv på sosiale medier denne onsdagskvelden:

Og feiringen strakte seg over hele verden...

Fotballspiller og Instagram-konge Patrice Evra spilte i United fra 2006-2014. Franskmannen var en del av PSG sitt ungdomslag i 1998, men det var følelsene til United som tok overhånd da han var på plass på Parc des Princes onsdag.

Evra reagerte med en fransktalende feiring mens han filmet seg selv blant jublende United-supportere. Og selvsagt avsluttet han med sin velkjente «I love this game». Innlegget har til nå godt over to millioner visninger.