Farmen-Kjetil har fått kjæreste

God kveld Norge (TV 2): Kjetil Nørstebø (28) bekrefter romansen.

Nørstebø kom på andreplass i 2018-sesongen av Farmen, da han ble slått av Tonje Frøystad Garvik i den avgjørende kunnskapsduellen.

Etter finalen forlot han området i sinne og beskyldte vinneren for juks, men nå smiler livet igjen for 28-åringen.

Kjæreste

Uvdølingen forteller at det har blitt en del frierbrev etter Farmen-deltagelsen.

Det var likevel Tea Karoline (24) som skulle vinne hjertet til Nørstebø.

– Jeg farter jo land og strand med denne jobben min. Så jeg jobbet oppi Gudbrandsdalen, oppi nabokommunen Vågå. Så jeg pleier å si at jeg fant henne på en fjellhylle i Vågå, forklarer TV-profilen, før kjæresten lattermildt hopper inn i samtalen:

– Det er vanskelig å ikke bli sjarmert av han her.

Se God kveld Norge 21:40 på TV 2 eller TV 2 Sumo lørdag.

NM i rumpeakebrett

Da God kveld Norge møtte det ferske paret skulle de teste løypa før NM i rumpeakebrett, som Nørstebø arrangerer om en uke.

Dette er en av flere måter paret promoterer hjembyen Uvdal på. Kjæresten har nemlig fått ny jobb som turistsjef i området.

PAR: Kjærestene poserte for God kveld Norge. Foto: Kristoffer Arnesen.
PAR: Kjærestene poserte for God kveld Norge. Foto: Kristoffer Arnesen.

– Vi har prata mye om det har gått for fort, men man må jo gamble litt her i livet. Hvor galt kan det gå? Det er jo ikke verre enn at det ikke går, også er vi ferdige med det. Men, jeg har mer tro enn noen gang, sier han og forteller at de har flyttet sammen.

– På første daten vi skulle på, så diska hun opp med rakefisk. Og når du disker opp med rakefisk på første date.. Det er bra da. Jeg fikk også møte faren hennes, sier han avslutningsvis.