Ukjent diva-drama da superstjernen var i Oslo

OSLO SENTRUM (TV 2): Finnes det en unnskyldning for Nicki Minajs divaoppførsel på mandag? Tilhengerne mener det.

Da Nicki Minaj (36) skulle besøke Tidal-kontoret i Oslo sentrum i 10-tiden på mandag, dukket hun ikke opp før mange timer senere.

Da hun endelig kom, etter å ha latt både fans og presse vente ute i kulden i timevis, nektet hun å gå ut av bilen.

Årsaken var at sangeren på 157 centimeter fryktet å bli våt i regnet, selv om hun hadde på seg hette.

En ung jente ble derfor beordret av sikkerhetsvaktene til å hente paraplyer, men superstjernen avviste henne gang på gang, da hun mente paraplyene ikke var av riktig størrelse.

Se videoen der superstjernen får en assistent til å løpe frem og tilbake på jakt etter en stor nok paraply øverst i saken.

Hårproblemer

Da Minaj endelig fikk en paraply hun godkjente, mente hun at avstanden til inngangen var for stor.

Derfor fikk hun sjåførene til å kjøre over den røde løperen, slik at hun skulle være minst mulig ute i regnet.

Superfan Ingerid Bernhoft (20) var en av de som møtte opp for å få et glimt av popikonet. Hun forteller at vannfrykten til 36-åringen kan forklares rasjonelt.

– Hun har så dyrt hår. Det tåler ikke regn.

I den ovennevnte videoen øverst i saken er også intervjuet med Bernhoft.

Får støtte av eksperter

TV 2 tok kontakt med flere håreksperter for å finne ut om det er noe hold i forklaringen til fansen.

Erik Thorsen jobber som kreativ leder for Adam og Eva-butikkene. Han tror Bernhoft kan være inne på noe.

– Det kan absolutt stemme, i hvert fall hvis det var regn eller snø i lufta. Fuktighet vil gjøre et hår som er fønet og stylet flatt og «frizzy», så ønsket om paraply kan jeg forstå. Hun hadde nok tilbragt litt tid i frisørstolen for å få rett look tidligere denne dagen, sier Thorsen.

Også Aicha Amalie Hissaoui ved Nikitas kreative team, synes forklaringen er plausibel.

– Fukt løser opp de letteste bindingene i håret, de løses opp med vann eller varme. Er håret porøst eller tørt, vil det trekke til seg fukt. Hvis man har stylet håret vil det lettere gå til sin opprinnelige struktur. Så hvis det er fuktig luft eller regn må man være forsiktig, sier hun, og fortsetter:

– I noen tilfeller vil ikke en paraply hjelpe engang. Så her tror jeg det er stylingen og parykken hun vil være forsiktig med.

LØP RUNDT: Her kan du se at sikkerhetsvaktene venter på at medhjelperen i forgrunnen skal finne riktig paraply. «Umbrella! Umbrella!», ropte hun. Foto: Skjermdump fra TV 2-videoen øverst.
LØP RUNDT: Her kan du se at sikkerhetsvaktene venter på at medhjelperen i forgrunnen skal finne riktig paraply. «Umbrella! Umbrella!», ropte hun. Foto: Skjermdump fra TV 2-videoen øverst.

Lang på vei verdens dyreste hår

Det finnes også en rekke utenlandske medieoppslag som bekrefter at Nicki Minaj sitt hår trolig er i verdenstoppen hva gjelder pris.

Hennes tidligere parykkdesigner, som hevder han er geniet bak mange av de rosa frisyrene, saksøkte henne for 30 millioner dollar i 2014.

Han mente hun hadde stjålet hans ikoniske design og solgt rosa parykker på egen nettside, ifølge CNN. Etter noen runder med offentlig krangling ble saken imidlertid henlagt.

I 2017 skapte hun også overskrifter med sitt rosa hår, da hun angivelig måtte sitte i frisørstolen i 36 timer (!) for å få riktige fletter.

Frisyren kan ses under.