Det opplyser britisk politi i en pressemelding tirsdag ettermiddag.

Politi og bombeeksperter måtte rykke ut til tre forskjellige steder etter bombefunnene tirsdag formiddag.

Bombene ble funnet like ved Heathrow lufthavn, London City lufthavn og Waterloo togstasjon. Gjenstandene beskrives som små og improviserte eksplosive gjenstander på størrelse med et A4-ark, i stand til å «starte små branner» ved åpning.

London-politiet fikk inn melding om den første gjenstanden like før klokken 10 tirsdag formiddag, etter at ansatte i en bygning like ved Heathrow lufthavn hadde åpnet pakken.

Da de ansatte åpnet pakken gikk bomben av, men forårsaket ikke mer skade enn at deler av selve pakken brant opp.

Ingen ble skadet i hendelsen, og bygningen ble evakuert. Hendelsen fikk ingen innvirkning på flyvningene på Heathrow.

Klokken 11.40 ble politiet kalt ut på en mistenkelig pakke på postrommet på Waterloo togstasjon. Denne pakken ble ikke åpnet, og bomben ble sikret av spesialpoliti da de ankom stasjonen. Stasjonen ble ikke evakuert, men deler av stasjonen ble sperret av.

BREVBOMBE: Dette bildet viser brevbomben som ble sendt til en bygning i nærheten av Heathrow, og som gikk av da ansatte åpnet den. Ingen ble skadet i hendelsen. Foto: Sky News/AP
BREVBOMBE: Dette bildet viser brevbomben som ble sendt til en bygning i nærheten av Heathrow, og som gikk av da ansatte åpnet den. Ingen ble skadet i hendelsen. Foto: Sky News/AP

En halvtime senere kom meldingen om den tredje bomben i nærheten av London City lufthavn. Denne pakken ble heller ikke åpnet, og men bygget ble evakuert og sperret av. Flyvningene ved lufthavnen ble ikke påvirket av hendelsen.

Politiet vet foreløpig ikke hvem som står bak eller hva motivet kan være. Politiet mener hendelsene kan være tilknyttet hverandre, og har åpnet etterforskning.