Carina tok tredjeplassen i Farmen kjendis – dette synes hun om de to finalistene

TANGEN (TV 2): Carina Dahl (33) klarte ikke å kjempe seg videre til finalen av Farmen kjendis.

I den tredje sesongen av Farmen kjendis var det tre damer som kjempet seg til semifinalen: Modell Kathrine Sørland (38), freestylekjører Tiril Sjåstad Christiansen (23) og artist Carina Dahl (33).

I søndagens episode kapret Tiril den første finaleplassen, da hun vant konkurransen i smiiing.

Siste semifinale-konkurranse var melkespann. Der tok Kathrine den andre finaleplassen, da hun var sterkere enn Carina, som måtte sette ned melkespannene etter omtrent seks og et halvt minutt.

Dermed tok Carina en tredjeplass i Farmen kjendis.

– Melkespann er ikke min styrke, så jeg tenkte på forhånd at Kathrine ville hadde en fordel. Jeg ga mitt beste, men det holdt ikke. Jeg kunne ikke gjort noe annerledes. Den som tåler mest smerte vinner, sier Carina til TV 2 like etter tapet.

Se intervjuet med Carina i videoen i toppen av saken.

TAPTE KONKURRANSEN: Kathrine slo Carina i melkespann og fikk den siste finalebilletten. Foto: Alex Iversen/TV 2
TAPTE KONKURRANSEN: Kathrine slo Carina i melkespann og fikk den siste finalebilletten. Foto: Alex Iversen/TV 2

– Skremmende

Carina kom inn som fullverdig deltaker på Farmen kjendis for omtrent to uker siden, da hun vant Torpet kjendis. Før den tid var hun på Torpet i hele fire uker sammen med Aune Sand og Kristin Gjelsvik.

– Det var skremmende å komme inn på gården, hvor det var en stor gruppe som var blitt godt kjent med hverandre. Men det gikk utrolig bra. Jeg ble godt tatt imot og passet inn i gruppa, sier Carina.

– Det føles kjempebra å ha kommet så langt. Jeg er stolt over egen innsats, legger hun til.

Carina innrømmer at hun hadde en strategi for å vinne, men hun ble avslørt av de andre deltakerne. Se henne forklare hva som skjedde i videoen i toppen av saken.

Juksing og panikkanfall

Finaleuka ble spesiell for Carina, da hun både ble tatt for juks og nesten vurderte å gi opp etter et panikkanfall.

– Det vanskeligste øyeblikket på Farmen var rett før hinderløypa. Da fikk jeg mitt livs første panikkanfall, og det var utrolig skremmende. Jeg vet ikke helt hvordan jeg klarte å gjennomføre hinderløypa etterpå, men jeg gjorde det, sier hun.

I hinderløypa var Carina raskere enn de tre mennene, og dermed gikk hun videre til semifinalen.

Hun tror at panikkanfallet kom etter flere uker med mye press.

– I ettertid ser jeg at det var tøft å være på Torpet så lenge, og så skulle tilpasse seg en ny gjeng på Farmen. I tillegg gjorde jeg noen dumme feil i noen av konkurransene i finaleuka, så jeg var skuffet over at jeg rotet bort seieren der. Jeg hadde ingen motivasjon før hinderløypa, og da kom panikkanfallet, sier hun.

Carina ser likevel tilbake på Farmen-oppholdet som en positiv opplevelse.

– Jeg synes det er utrolig gøy å være med på reality-TV. Det å få være med på et slikt eventyr, ville jeg aldri vært foruten. Dette kommer jeg til å huske for livet, og jeg er så heldig som får være med på slike ting, sier hun.

TAPTE KONKURRANSEN: Tiril slo Carina i konkurransen i smiing. Dermed tok Tiril den første finaleplassen. Foto: Alex Iversen/TV 2
TAPTE KONKURRANSEN: Tiril slo Carina i konkurransen i smiing. Dermed tok Tiril den første finaleplassen. Foto: Alex Iversen/TV 2

Verdige finalister

Carina mener at det er to verdige finalister som nå kjemper om Farmen kjendis-seieren.

– Det er så fortjent at Kathrine og Tiril er i finalen. De er stå-på-jenter som har jobbet hardt. De har virkelig drevet denne gården, sier Carina.

Hun kommer også med en spådom for hvem hun tror vinner og tar med seg premie-bilen hjem:

– Jeg tror Tiril vinner. Hun er et ekstremt konkurransemenneske, og jeg tror at hun har litt mer vilje til å vinne. Hun har lest seg opp veldig mye og gjort mange forskjellige oppgaver på gården, sier Carina.

​​Se hele sesongen av Farmen kjendis på TV 2 Sumo.

.