Her kan du sende brev til Jakten-bøndene

Kunne du tenke deg å være med som frier i neste sesong av Jakten på kjærligheten? Søk her nå!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Før innspillingen kan begynne av årets Jakten på kjærligheten trenger de seks bøndene frierbrev fra deg.

Er du glad i frisk luft, vakker natur og har lyst til å være med på et spennende eventyr?

Ta sjansen – kanskje befinner din store kjærlighet seg på akkurat denne siden.

KLIKK HER for å sende inn ditt frierbrev. Du kan skrive et godt gammeldags brev til: TV 2 v/Jakten på kjærligheten, Postboks 900 Sentrum, 0104 Oslo.

Du kan også sende en mail : jakten@tv2.no

Synes du det er lettere å sende en melding til yndlingsbonden din på Facebook, kan du gjøre det her: https://www.facebook.com/jaktenpakjaerligheten/

Fristen for å skrive brev er 23. april.

​Her er årets seks bønder du kan sende inn brev til:

Odd Arne Svaet (49)

 • Bosted: Gausdal, Oppland
 • Gårdsdrift : Gammeldagsgårdsdrift, selvberget

Odd Arne er en reflektert og skeiv bonde fra Lom. Han kjøpte gården i Gausdal for 1,5 år og lever ut sin barndomsdrøm om bondelivet. Odd Arne elsker dyrene sine, han prater med dem og loggfører historier om dem. Han er en mann av mange talenter og han skriver både dikt og skildringer, han elsker de nære ting og setter livskvalitet høyt. Odd Arne søker en han kan fyre bål med og sette over kaffekjelen sammen med. Han setter først og fremst pris på det indre men det gjør ingenting om en høy maskulin mann med litt skjeggstubber sender han et brev.

Inger Lund (27)

 • Bosted: Båstad, Østfold
 • Gårdsdrift: Skog, leier bort åkermark

Sjarmerende, sprudlende og omtenksom jente som vil dele livet med den rette på gården sin fra 1700-tallet. Etter flere år i Oslo var hun lei bylivet og ble klar for gårdslivet. Hun har pusset opp nesten hele huset alene. Inger sier selv at hun ikke er noen drama-queen og er ukomplisert å være sammen med. Hun søker en handy mann som kan hugge ved, måke snø og hjelpe til med det som skal gjøres på gården. Han bør være omtenksom og familiekjær.

Randi Johanne Skjerve (28)

 • Bosted: Levanger, Trøndelag
 • Gårdsdrift: Gris og ammekyr

Randi overtok familiegården for ett år siden og kombinerer gårdsdriften med å jobbe som realfaglærer på videregående skole.

Randi er selvstendig og flink jente og hun utfordrer stadig seg selv på å være sårbar og snakke om følelser. Randi er et konkurransemenneske som elsker brettspill, og på fritiden driver hun med volleyball og orientering. Ønsker seg en munnrapp mann med god humor og selvironi, han kan gjerne være litt handy og ta i et tak på gården. Ønsker å stifte egen familie etterhvert, så det er viktig at en fremtidig partner også vil ha barn.

Atle Kristiansen (37)

 • Bosted: Heradsbygda, Elverum
 • Gårdsdrift : Hesteavl

Atle har akkurat overtatt familiens småbruk i Heradsbygd i Elverum. Her driver han med avl av travhester. Atle er både handy og glad i å trene. Han er glad i raske biler. Om høsten jakter han småvilt. Atle er glad i barn og ønsker seg egen familie. Atle har et stort hjerte, og masse kjærlighet, omsorg å gi den rette damen. Søker en blid, aktiv, oppegående og sprudlende dame å dele hverdagen med. Deler hun lidenskap for hest er det et pluss, men ikke et must.

André Johansen (22)

 • Målselv, Troms

André er utadvendt og pratsom og trygg på seg selv. Han bor på en nydelig avsidesliggende plass med flott utsikt over fjellene. Han har nettopp overtatt familiegården og bor sammen med de to gjeterhundene Snoopy og Tassen.

Oppvokst med Jakten på kjærligheten, har drømt om å bli Jaktenbonde når han overtok gården. Lengter etter en stødig og eventyrlysten jente å dele livet med. Ønsker å stifte familie og slå seg til ro.

Andreas Bolset (32)

 • Skei i Jølster, Sogn og Fjordane
 • Gårdsdrift: Meleproduskjon, robotfjøs

Andreas er 16-generasjons bonde på gården som ligger idyllisk til. Jobber som bonde på heltid. Huset er fortsatt i samme stil inne som da besteforeldrene flyttet ut og kommer drømmedamen i brevbunken kan hun få lov å sette sitt preg på interiøret. Andreas er en rolig kar, han er ekte, ærlig, varm og fin – rett og slett en bra fyr som ønsker seg barn og en hærlig dame å dele livet med. Han ønsker seg en jente han kan snakke med alt om, en å dele friluftsinteresser med – en som er pratsom og snill.

Se presentasjonsprogrammet av Jakten på kjærligheten og bli bedre kjent med årets Jakten-bønder, mandag 11. mars kl. 22.40.