TYNN TROPP: United skadeproblemer gjenspeiler seg i troppen som reiser til Paris.
TYNN TROPP: United skadeproblemer gjenspeiler seg i troppen som reiser til Paris. Foto: Phil Noble

Solskjær tar med seg seks tenåringer til Paris

Hele fem reservelagsspillere med i troppen mot Paris Saint-Germain.

Ole Gunnar Solskjær har valgt troppen som er med til Paris for å kjempe om kvartfinaleplass i Champions League.

Med Manchester Uniteds lange skadeliste er troppen svært preget av det.

I tillegg til at Nemanja Matic, Jesse Lingard, Juan Mata, Alexis Sánchez, Ander Herrera, Anthony Martial alle er ute med skader, er også Paul Pogba utilgjengelig på grunn av karantene.

Solskjær bekreftet på pressekonferansen mandag at Sánchez er ute fire til seks uker.

Det har gitt plass til hele seks tenåringer i troppen til Solskjær. Tahith Chong (19), Angel Gomes (18), James Garner (17), Brandon Williams (18) og Mason Greenwood (17). Sammen med Diogo Dalot (19) er alle med til Paris.

Solskjær mener Marcus Rashfords gjennombrudd i Europaligaen under Louis van Gaal for tre år siden kan inspirere dagens unggutter.

– Alle unge spillere i denne klubben drømmer om å gjøre som Rashford. I morgen kveld kan det komme en mulighet for noen av ungguttene, sier Solskjær på mandagens pressekonferanse i Paris.

Brandon Williams og Mason Greenwood har til gode å debutere for United.

– Brandon er en back som kan spille på begge sider. Det er første gang han reiser med oss. Han ventet ikke at han skulle være med, sier Solskjær.

Tahith Chong og James Garner fikk begge sin Premier League-debut for Manchester United forrige uke, som følge av skadeproblemene til United.

Solskjær valgt denne troppen til bortekampen mot Paris Saint-Germain:

De Gea, Romero, Grant; Bailly, Dalot, Lindelöf, Rojo, Shaw, Smalling, Wiliams, Young; Fred, Garner, Gomes, McTominay, Pereira; Chong, Greenwood, Lukaku og Rashford.

Det er knyttet stor spenning til hvem Solskjær kommer til å starte med på den sentrale midtbanen. Scott McTominay har startet de tre siste kampene i fraværet av Matic. Andreas Pereira startet mot Southampton i forrige serierunde, der han også scoret fra distanse.

Brasilanske Fred kan være en nordmøringen vil gå for i startsoppstillingen, men den tidligere Shakthar Donetsk-spilleren har ikke imponert så langt i den røde drakten. 26-åringen har spilt tolv kamper i ligaen, fire av dem som innbytter.

Ole Gunnar Solskjær har en vanskelig oppgave med å avansere til kvartfinalen i Champions League. Etter 0-2-tapet på Old Trafford må United vinne med to mål eller mer. 2-0-seier vil gi ekstraomganger på Parc des Princes.