Superstjernen kysset Knut (14) på scenen: – Jeg fikk pustevansker

OSLO (TV 2): Vi spurte Nicki Minaj om kysset hun hadde med nordmannen foran 6.500 tilskuere. Begge virker å ha likt situasjonen.

Da Nicki Minaj hadde konsert i Oslo Spektrum på søndag, dro hun plutselig en gutt opp på scenen.

Hun danset forførende mot ham og spurte så om hun kunne få et kyss.

Den heldige karen var Knut Risberg på 14 år.

– Jeg har vært fan av Nicki lenge, så det å komme opp på scenen og kysse henne var ubeskrivelig.

TV 2 spurte superstjernen om kysset da vi møtte henne i Oslo mandag formiddag. Hvordan hun reagerte kan du se i videoen øverst i saken. Der ser du også det mye omtalte scenekysset.

Celebre gener

Knut Risberg er ingen vanlig 14-åring. Ikke bare er han barnebarnet til filmlegenden Knut Bohwim, som blant annet hadde regien i 12 av de 14 Olsenbanden-filmene. I den ene av filmene han ikke regisserte, «Olsenbanden og Dynamitt-Harry», spilte han bankraner.

Ved siden av skolegangen har han en privat Instagram-konto med rundt 10.000 følgere.

Det har ikke blitt mindre pågang rundt unggutten etter kysset med superstjernen. Selv forteller Knut at hele situasjonen var surrealistisk.

– Da jeg ble tatt opp på scenen, ble jeg fryktelig «starstruck» og fikk pustevansker, sier han til TV 2.

Etter kysset sa Minaj høyt fra scenekanten: «He's cute!».

Lot pressen vente

Mandag morgen skulle superstjernen møte pressen ved Tidals kontorer i Oslo sentrum.

Tidal er et firma som driver med musikkstrømmetjenester, der Minaj og andre musikere som Jay-Z, Beyonce og Kanye West er medeiere.

Etter planen skulle amerikaneren vært der klokken ti, men pressen og fansen måtte vente til klokken tre før vi fikk snakket med henne.

Da hun endelig kom, hadde hun ikke tid til de planlagte intervjuavtalene. Dermed måtte VG, Dagbladet, Aftenposten og de andre mediene gå hjem uten en uttalelse.

Det eneste presseteamet som fikk et svar, var TV 2. I tillegg til responsen på spørsmålet om det overnevnte kysset, tok hun seg tid til å svare på tidenes klisjè:

– Hvordan liker du Norge?

– I love Norway, svarte 36-åringen oppskriftsmessig.