KONTRASTER: José Mourinho slet tungt på slutten av sin tid i Manchester United, så kom Ole Gunnar Solskjær.
KONTRASTER: José Mourinho slet tungt på slutten av sin tid i Manchester United, så kom Ole Gunnar Solskjær. Foto: NTB Scanpix/Montasje

Mourinho tror ikke på langvarig Solskjær-effekt

– Jeg tror ikke så mye vil endres på lang sikt, sier José Mourinho om sin tidligere klubb.

José Mourinho har ikke hatt mye å si om Manchester Uniteds store opptur etter Ole Gunnar Solskjærs inntreden.

Men under søndagens tv-opptreden hos beIN Sports kom Mourinho med noen betraktninger om hva som kan skje etter managerbytter.

– Det er et eksempel fra min tidligere klubb også. Noen ganger endres ting helt umiddelbart, men jeg tror ikke så mye vil endres på lang sikt, men det kan komme noen positive resultater i starten, sa Mourinho.

Nordmannen har ennå ikke tapt på sine tolv Premier League-kamper etter at han tok over laget i slutten av desember.

Til uken venter riktignok en knalltøff oppgave for Solskjær. Da skal Manchester United prøve å ta seg videre i Champions League, og det utgangspunktet er særdeles krevende etter 0-2-tapet på Old Trafford.

Det var en diskusjon om situasjonen i Fulham, der Mourinhos tidligere Chelsea-elev Scott Parker har tatt over for Claudio Ranieri, som bragte Mourinho inn på temaet om managerendringer.

– Min respekt for hans (Ranieri, jou. anm) utrolige arbeid kommer fra den utrolige prestasjonen med Leicester. Kan de få en bedre manager enn Claudio? Ikke i det hele tatt.

– Kan du sammenligne Claudios erfaring med Scotts, som skal trene et lag for første gang? Nei.

Fulham fikk ingen umiddelbar effekt av managersparkingen da Chelsea vant 2-1 i søndagens lokalderby.